Af Ritzau - 30/09-16 15:38

Tinkoff satser på dansker i Lombardiet RundtTinkoff satser på dansker i Lombardiet Rundt

Jesper Hansen og Rafal Majka er Tinkoff-holdets bedste kort i Lombardiet Rundt, der køres lørdag i Italien.

storybild

Alberto Contador måtte fredag trække sig fra lørdagens Lombardiet Rundt på grund af sygdom. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Jose Jordan)

Når sæsonens sidste World Tour-løb køres lørdag, så kan det blive med danske Jesper Hansen (Tinkoff) i en hovedrolle.

Jesper Hansen er i hvert fald det ene af to kort, som Tinkoff-holdet har tænkt sig at spille ud med i klassikeren, der også kaldes for sæsonens femte monument i cykelsporten.

Alberto Contador meddelte fredag, at han må trække sig fra løbet på grund af sygdom, og derfor satser Tinkoff på Jesper Hansen og Rafal Majka.

- Vores overordnede plan er at spare Rafal og Jesper indtil de sidste 60-65 kilometer. De er på papiret vores bedste kort. Vi vil forsøge at dække udbrud med andre ryttere, siger holdets sportsdirektør Lars Michaelsen i en pressemeddelelse.

Normalt signalerer Lombardiet Rundt, at sæsonen er forbi, men sådan er det ikke i år, da der køres VM i oktober i Qatar.

Lombardiet Rundt kaldes også for "de faldne blades løb," da det ligger i efteråret. Rytterne skal lørdag ud på 240 kilometer og over fem stigninger i det nordlige Italien, hvor starten går i Como, og målstregen krydses i Bergamo.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk kro brændt ned til grunden
bt.dk
Kronprins Frederik fortæller om sin...
bt.dk
Afbrød live-tv under Royal Run: Nu...
bt.dk
Butiksgigant på vej til Danmark: 'Kun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx