19/11-17 21:41

FCN-træner: Fejl og ineffektivitet kostede mod BrøndbyFCN-træner: Fejl og ineffektivitet kostede mod Brøndby

Kasper Hjulmand så sit hold spille god fodbold, men for mange fejl i afgørende situationer blev kostbare.

storybild

Brøndby. Dårligt forsvarsspil og mangel på effektivitet blev FC Nordsjællands skæbne, da holdet søndag aften tabte 2-4 ude til Brøndby i Alka Superligaen.

Det mener FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand efter det underholdende opgør.

- Grundlæggende var det en meget lige kamp. Vi havde rigeligt med chancer til at score flere mål. Effektivitet og mål på de rigtige tidspunkter, det er den ene del af det.

- Den anden del er dårligt forsvarsspil. Nogle situationer i kampen, som blev meget afgørende, hvor vi bare var for dårlige. Det er selvfølgelig utilfredsstillende, siger Kasper Hjulmand.

Træneren kalder det "surrealistisk", at hans hold efter en lige første halvleg med en 1-0-føring til Brøndby kom bagud 0-4 i anden halvleg.

I de første 45 minutter havde FC Nordsjællands Mads "Mini" Pedersen misbrugt to store muligheder, mens Teemu Pukki havde bragt Brøndby foran.

Finnen scorede yderligere to gange i anden halvleg, og Hany Mukhtar bragte Brøndby foran 4-0.

I kampens sidste kvarter fik FC Nordsjælland reduceret to gange. Først på et straffespark af Emiliano Marcondes og dernæst af Mathias Rasmussen.

- Der var sindssygt mange gode minutter. Der var rigtig mange gode sekvenser, som var ekstremt godt spillet ud, og vi fik virkelig kreeret mange chancer mod et Brøndby-hold, som gør det rigtig godt.

- I det hele taget håber jeg, at folk nyder sådanne kampe. Selv om vi tabte, synes jeg, det var god fodbold. Det var to hold, der spillede til og gik mod målet.

- Der var meget action, og begge hold ville frem ad banen. Jeg håber, man kunne se, at det virkelig var en god fodboldkamp, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland er nummer tre i Superligaen med 30 point for 16 kampe. Brøndby topper ligaen med 36 point.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Her er DRs nye underholdningsprogram:...
bt.dk
Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx