Af Ritzau - 30/05-16 18:35

KIF forstærker sig med seks nye spillereKIF forstærker sig med seks nye spillere

Der er en spansk landsholdsspiller blandt seks nye spillere, der skal hjælpe KIF Kolding København til succes.

storybild

Håndboldklubben KIF Kolding København præsenterede mandag nye spillere på et pressemøde i København. Fra venstre: Nicolas Lundbye Kristiansen, Morten Bjørnshauge, Fabio Chiuffa, Niko Mindegia og Antonio Garcia. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Sæsonen bød skuffende på en tabt bronzefinale for KIF Kolding Københavns håndboldherrer, som samtidig sagde farvel til adskillige af klubbens spillere.

Efter det samlede nederlag til GOG i bronzefinalen sagde KIF farvel til en række stamspillere ifølge klubbens egen hjemmeside.

Det drejer sig om Lukas Karlsson, Torsten Laen, Simon Jensen, Kasper Irming, Kristian Asmussen, Lasse Andersson, Nikolai Enderleit, Jacob Kühne, Jakob Stork og Peter Beuschau.

Mandag var svingdøren så åben den anden vej, og seks nye spillere blev præsenteret i Nyhavn i København.

De nye navne fra næste sæson er Nicolas Lundbye, Morten Bjørnshauge, Antonio Garcia, Niko Mindegia og Fabio Chiuffa samt svenske Philip Stenmalm, som dog var forhindret i at deltage i mandagens præsentation.

To af de seks ny spillere er spaniere, og det mest prominente navn er 32-årige Antonio Garcia, som er fast mand på det spanske landshold og senest har spillet for ungarske Pick Szeged.

Den anden spanier er Niko Mindegia, som er udset til rollen som playmaker.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby kaster sig ud i stor...
bt.dk
Politi: Hjertetilfælde skyld i...
bt.dk
Superstjernen slettede alt: Nu...
bt.dk
Mistede benet i ulykke: Nu er hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx