Af Ritzau - 02/11-16 04:40; Opdateret: 02/11-16 06:38

Bødker scorer forgæves i nederlag mod sin gamle NHL-klubBødker scorer forgæves i nederlag mod sin gamle NHL-klub

Selv om danskeren scorede i gensynet med Arizona Coyotes, måtte San Jose Sharks tage hjem uden point.

storybild

Frederik Andersen (i blåt) stod ofte i vejen for Edmonton Oilers' spillere, da Toronto Maple Leafs stødte ind i holdet natten til onsdag. (Billede: Scanpix/John E. Sokolowski)

Den danske ishockeyspiller Mikkel Bødker spillede over hundrede kampe for Arizona Coyotes i den nordamerikanske ishockeyliga NHL, inden han sidste sæson skiftede til Colorado Avalanche.

Endnu et klubskifte senere var Mikkel Bødker natten til onsdag tilbage på sin tidligere hjemmebane Gila River Arena, da han med San Jose Sharks skulle forsøge at få point med hjem til Californien.

Men Arizona var dominerende kampen igennem. Holdet fra Glendale vandt 3-2, og så hjalp det ikke meget, at Mikkel Bødker fik scoret mod sit gamle hold. Danskeren reducerede til 2-3 med 11 sekunder igen.

Efter at have været NHL's bedste udehold i sidste sæson er San Jose tilsyneladende begyndt at lide af hjemve, når holdet spiller på udebane. I hvert fald har "hajerne" kun vundet to af sine seks udekampe i år.

Et andet sted i NHL fortsætter Lars Eller og Washington Capitals sin gode sæsonstart.

Natten til onsdag dansk tid gik det ud over Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets, der tabte 2-3 på holdets hjemmebane, MTS Centre, i Canada.

Ingen af danskerne fik en hovedrolle i kampen, på trods af at Nikolaj Ehlers fik knap 21 minutter på isen, og Eller var på banen i knap 14 minutter.

Washington sad på affæren fra start, og holdet kunne i anden periode bringe sig foran 2-0.

Men med kun syv minutter tilbage af kampen reducerede Winnipeg, og det vendte pludselig kampen. Et par minutter senere udlignede hjemmeholdet nemlig ved Adam Lowry, og så var det pludselig helt åben.

Washington Capitals viste imidlertid, hvorfor holdet kun har forladt isen uden point to gange i ni kampe.

Med et hårdt pres mod slutningen af kampen kunne Jay Beagle afgøre opgøret til Washingtons fordel med kun 30 sekunder tilbage på uret i hallen.

Målmand Frederik Andersen stod en god kamp og lavede hele 44 redninger, da Toronto Maple Leafs slog Edmonton Oilers hjemme i Air Canada Centre.

Den danske målmands klub har nu vundet tre af sine ti kampe i årets NHL.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Trump rasler med sablen: Vil indføre...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx