Af - 21/05-14 13:53; Opdateret: 21/05-14 14:30

Nu taler Rory alligevel om brud: - Det var uundgåeligtNu taler Rory alligevel om brud: - Det var uundgåeligt

Rory McIlroy har snakket om det afsluttede forhold med Caroline Wozniacki inden en golfturnering i England.

Bildstrecke im Grossformat »
Caroline Wozniacki og Rory McIlroy kysser ved tenningsturnering i New Haven. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i New Haven. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved UBS Hong Kong Open i en golfbil. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved UBS Hong Kong Open i en golfbil. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Et kys. Caroline Wozniacki med Rory McIlroys far, Gerry, ved Masters. Caroline Wozniacki ved Masters. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Thailand. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved OL i London. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved OL i London. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Abu Dhabi. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy snakker med Frederik Løchteved OL i London. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Abu Dhabi. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Abu Dhabi. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Honda Classic. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Ohio. Rory McIlroy kigger på ved en tennisturnering i Florida. Med Tom Kristensen ved Farum Open. Fest på Zen i København. Fest på Zen i København. Med Kato. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Shanghai Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Eastbourne.

'Der kommer ikke flere kommentarer.' Sådan lyder det fra Rory McIlroy i den pressemeddelelse, hvor han fortæller om bruddet med Caroline Wozniacki.

Få timer efter at verden fik den besked, har den nordirske golfspiller så alligevel valgt at tale om det afsluttede forhold til den danske tennisspiller.

Wozniackis veninde: - Jeg er i chok
Wozniackis veninde: - Jeg er i chok

Det sker i forbindelse med BMW PGA Championship, hvor Rory McIlroy stiller op.

- Det er selvfølgelig en svær tid for Caroline og mig, og jeg synes egentlig, at pressemeddelelsen sagde det hele. Det var en gensidigt brud og uundgåeligt, og vi tænkte begge, at det var bedst for os begge. Det er på tide at komme videre, og jeg synes, at jeg har sagt det, der skal siges, siger Rory McIlroy fra turneringen i England.

Så brat endte forholdet: McIlroy jokede med kæresteudskiftning
Så brat endte forholdet: McIlroy jokede med kæresteudskiftning

Det får ham dog ikke til at stoppe med at tale om bruddet. Og om hvorfor han tager ud for at spille golf umiddelbart efter.

- Jeg vil bare fokusere på golf og koncentrere mig om turneringen og gøre det så godt som muligt. Jeg er ikke forskellig fra så mange andre. Alle har været igennem et brud, og det er selvfølgelig meget, meget svært, siger Rory McIlroy.

Det er slut, skat - McIlroy har gjort det før
Det er slut, skat - McIlroy har gjort det før

Og han har også tænkt sig at spille med i den såkaldte pro-am-event onsdag på trods af det nylige brud og den megen hurlumhej i den forbindelse.

- Jeg kunne ikke se nogen grund til at droppe det. Der er ikke noget tidspunkt at slutte et forhold på. Jeg har lovet at komme, det er flagskibet på European Tour, siger Rory McIlroy.

Her kan du se hvad der bliver skrevet om bruddet på Twitter

LÆS OGSÅ: BILLEDER: Caroline og Rory - så lykkelige var de

LÆS OGSÅ: McIlroy dropper Wozniacki: Forlovelsen er brudt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehusekspert om prins Nikolais nye...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx