Af - 14/08-15 22:33

Will Smith vil genoplive 'Rap fyr fra L.A.'Will Smith vil genoplive 'Rap fyr fra L.A.'

Er du klar på en ny omgang 'Rap fyr i L.A.'?

Bildstrecke im Grossformat »
I 1990 flyttede den rappe fyr til L.A. for at bo hos sin rige familie. Det var Will Smith, som spillede en fiktiv version af sig selv. På engelsk hedder serien 'The Fresh Prince of Bel-Air'. Den kørte i seks sæsoner fra 1990-1996 og var med til at gøre Will Smith til en verdensstjerne. Will Smith spillede en fiktiv version af sig selv med samme navn i serien. Sådan så han ud som den rappe fyr i starten af 90'erne, hvor han var i starten af 20'erne. I dag er den 46-årige Will Smith en kæmpe Hollywood-stjerne, som ikke behøver nærmere introduktion. Her er et lille bevis på, hvor stor serien blev. Her er Will Smith sammen med USA's tidligere præsident Bill Clinton i 1993. Alfonso spillede Will Smiths fætter Carlton. I dag er han 43 år. Han har bl.a. vundet den amerikanske udgave af 'Vild med Dans' sidste år. I en af episoderne gengav han sin meget kendte dans fra tv-serien. Du kan se den nede i artiklen. Phillip Banks er Wills onkel i serien. Klik videre, hvis du er klar til en sørgelig nyhed. Sådan så James Avery ud i 2011. Desværre døde han i 2013 under en hjerteoperation. Han blev kun 65 år gammel. Nia spillede Wills kæreste i serien. Sådan ser hun ud i dag som 44-årig. Dette er Wills kusine i serien. I dag er hun 48 år gammel. I dag er Joseph 66 år. Moren i familien (og Wills tante) blev i de første tre sæsoner spillet af Janet Hubert. I dag er hun 59 år gammel. Der er flere grunde til, at hun forlod serien efter kun tre sæsoner. Bl.a. har Will Smith udtalt, at der var store uoverensstemmelser mellem de to. Janet har også senere udtalt, at hun aldrig vil genforenes med de andre stjerner. Hun har direkte kaldt Will Smith for et røvhul i 2011. I fjerde sæson overtog Daphne rollen som tante Vivi. I dag er hun 66 år gammel og ser sådan her ud. Ashley Banks er Wills kusine. I dag er Tatyana slet ikke så lille mere. Hun er blevet en voksen kvinde på 36 år. Topmodellen Tyra Banks spillede Wills ekskæreste. Tyra Banks blev som bekendt en meget kendt model senere og har haft stor succes med 'America's Next Top Model', hvor unge piger konkurrerer om at blive den nye it-model i USA. Hun er 41 år i dag. Wills bedste ven og musikpartner i virkeligheden. I dag er han 50 år og ser sådan her ud. Han bliver født i slutningen af tredje sæson. Et par sæsoner senere er han vokset ret meget. Ross spiller ham i sæson fem og seks. I dag er Ross 26 år og har ikke arbejdet synderlig meget med skuespil siden.

Will Smith ser ud til at ville genoplive tv-serien 'Rap fyr fra L.A.', der netop var den serie, han fik sit store gennembrud i tilbage i 90'erne. Det skriver TV Line.

Denne gang bliver det dog ikke Will Smith, der står foran kameraet som den rappe fyr. Han er tilknyttet projektet som producer via sit selskab Overbrook Entertainment.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Rap fyr i L.A.' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Rap fyr i L.A.' ud i dag

Projektet er kun i den tidlige startfase, men det forlyder, at den kommer til at foregå i nutiden, hvor en person kommer til et nyt miljø, som han eller hun ikke er vant til at begå sig i - netop som det var med Will Smiths karakter i den oprindelige serie, der på amerikansk hedder 'The Fresh Prince of Bel-Air'.

I den originale udgave flytter The Fresh Prince (Will Smith) ind hos sin rige familie i Californien, efter han er involveret i et slagsmål i sin hjemby. Men hans livsstil passer ikke altid ind hos hans onkel og tante.

via GIPHY

Den oprindelige tv-serie kørte i seks sæsoner fra 1990 til 1996. I Danmark har den også kørt over tv-skærmene i mange år, og den kan nu ses på Netflix.

Will Smith har et 'konge'-svar til ondsindet rygte
Will Smith har et 'konge'-svar til ondsindet rygte

Hvis du vil se, hvordan stjernerne fra 'Rap fyr i L.A.' ser ud i dag, kan du klikke igennem galleriet øverst.

LÆS OGSÅ: Usher overtager Will Smiths rolle i 'Independence day 2'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx