Af - 21/08-14 21:12

Jakob Kjeldbjerg indrømmer: Blev påvirket af hårdt RobinsonJakob Kjeldbjerg indrømmer: Blev påvirket af hårdt Robinson

Den efterhånden ikoniske Robinson-vært Jakob Kjeldbjerg glæder sig til at vise danskerne, hvad han kalder det stærkeste Robinson-tema i hans tid.

storybild

Jakob Kjeldbjerg er tilbage med det - ifølge værten - stærkeste tema i hans 10 sæsoner med Robinson Ekspeditionen. (Billede: TV3/PR-foto)

- Når seerne oplever første afsnit kan de selv se, at jeg er meget påvirket af det, der foregår. For mig er det klart det stærkeste Robinson-tema, jeg har været med til at lave. Jeg siger ikke, at det er det mest underholdende, dramatiske eller hårdeste, for det må seerne selv vurdere. Men jeg kan sige for egen regning, at det er det stærkeste tema.

Sådan lyder det fra Jakob Kjeldbjerg, der for 10. gang står i spidsen for Robinson Ekspeditionen. Årets tema er relationer, så deltagerne stiller op i par. Der er familie, gode venner, eks-kærester og kærester med på øen, og det kunne give den ellers så barske vært en klump i halsen.

- Der er så store følelser involveret. I det første ø-råd ryger der jo ikke bare en deltager ud. Der sidder en ved siden af, som holder meget af personen, og derfor bliver oprigtigt ked af det. Vi har nogen, der angriber én, og så er partneren der med det samme. Følelsesmæssigt kommer vi op på et niveau, hvor jeg har svært ved at se, hvilket program der kan matche det.

Kjeldbjerg målløs efter attentat i 'Et ton cash'
Kjeldbjerg målløs efter attentat i 'Et ton cash'

De nye Robinson-deltagere har én ting til fælles: Mød dem her
De nye Robinson-deltagere har én ting til fælles: Mød dem her

Vil fortsætte
Det er 16. gang, at Robinson Ekspeditionen ruller over skærmen, men Jakob Kjeldbjerg har ingen planer om at stoppe med at lave det realityprogram, som han elsker så højt.

- Der er ikke noget format på tv, som jeg hellere vil lave. For mig er Robinson Ekspeditionen de andre programmers moder. Grundprincippet i alle programmerne er jo det, som Robinson handler om: At få elimineret nogle modstandere og stå alene tilbage til sidst. Jeg er 44 år nu, når jeg bliver 50, tror jeg, at jeg står her endnu.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Derfor var Kim Walls forældre ikke...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx