Af Kristian Dam Nygaard - 24/11-17 22:23

Tillykke! Her er vinderen af 'Vild med dans' 2017Tillykke! Her er vinderen af 'Vild med dans' 2017

Efter en finaleaften hvor seerne spekulerede i aftalt spil (LÆS MERE HER), endte Sofie Lassen-Kahlke med at løbe med titlen som vinder af 'Vild med dans' 2017 med en finalesejr over Iben Hjejle.

storybild

(Billede: Martin Sylvest)

Efter en finaleaften hvor seerne spekulerede i aftalt spil (LÆS MERE HER), endte Sofie Lassen-Kahlke med at løbe med titlen som vinder af 'Vild med dans' 2017 med en finalesejr over Iben Hjejle.

Det har været en forudsigelig sæson, hvor de to måske største stjerner i feltet også endte med at stå overfor hinanden i finalen.

Før afgørelsen var parrene på gulvet tre gange. Først med hver deres tidligere dans fra programmet, som seerne havde bestemt. Her dansede Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard tyske tango,som dommerne belønnede med 37 point. Mens det var den hurtige quickstep Sofie Lassen- Kahlke og Michael Olesen dansede til 39 point fra dommerne. Imellem de to finalisters danse, var der gensyn med programmets 10 udstemte par, der hver var på dansegulvet og vise et klip af en af deres danse.

Som sædvanlig talte dommernes stemmer halvdelen og seernes stemmer den anden halvdel. Men hvis stemmerne stod lige, er det det par, der har fået flest stemmer af seerene, der vinder.

Til den fysisk anstrrengede latinmix, hvor de to finalepar skulle danse de fem latindanse sammen med de 10 profesionelle udstemte dansere, faldt sæsonens første fire topkarakterer til Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard, mens Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen fik 36 point.

Til sidst stod den på freestyle Her fik Iben Hjejle 40 point, mens Sofie Lassen-Kahlke fik 40 point.

Fået hørt BTMX's nye podcast 'Vi elsker clickbait'? Download det gratis i iTunes eller hør ugens nye afsnit her:

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danskerne advares mod bilforhandleres...
bt.dk
Amalie Szigethy: Jeg har kysset med...
bt.dk
FCM skal op i gear: Ellers kan det...
bt.dk
Tøjgigant lider i Danmark: Værste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx