Af - 11/09-16 16:26; Opdateret: 11/09-16 16:38

Line og Michael fra ’Gift ved første blik’ drømmer om dette bryllupLine og Michael fra ’Gift ved første blik’ drømmer om dette bryllup

Vi vil have et rigtigt kirkebryllup, siger Line fra ’Gift ved først blik’, som i dag bor i New York med sin mand Michael.

storybild

Kan man bringe to mennesker, som aldrigf hjar mødt hinanden før, sammen og gøre dem til mand og kone? Ja, Line og Michael fra 'Gift ved første blik' stortrives som ægtepar og har fejret etårs brulluops dag. Nu taler de om at kirkebryllup. (Billede: DR/Jakob Mydtskov)

For rullende kameraer blev de den 22. juni sidste år gift på Københavns Rådhus i DR’s tredje sæson af serien ’Gift ved første blik’. De havde aldrig set hinanden før. Men Line Rask fra Nørager i Nordjylland og Michael Hansen fra Nørrebro i København var øjensynligt det perfekte match.

De har nu fejret etårs bryllupsdag og er flyttet til Manhatten i New York, hvor Michael Hansen har fået job som regnskabschef i det verdenskendte, danske arkitektfirma BIG – Bjarke Ingels Group.

LISTE: 10 ting vi har lært af 'Gift ved første blik'
LISTE: 10 ting vi har lært af 'Gift ved første blik'

Line og Michael begyndte livet som ægtepar i Michaels Nørrebro-lejlighed. Foto: Scanpix/arkiv

I denne weekend er parret tilbage i Danmark for at deltage i Lines lillebrors bryllup, fortæller Line til Nordjyske.dk.

- Jeg har også nået at være med til brudens polterabend i Aalborg. Men ellers er det første gang, siden vi rejste til USA i maj, at jeg er hjemme i Danmark og her i Nørager, og det er rigtig dejligt.

Line og Michael drømmer begge om at besegle deres kærlighed med et kirkebryllup, og Michael må ned på knæ, hvis han vil have kirken til at velsigne dem.

TV: Parrene fra Gift ved første blik - Det skal der ske nu
TV: Parrene fra Gift ved første blik - Det skal der ske nu

- Jeg har også givet Michael en frist på fem år (fra den 22. juni 2015, red.) til at fri til mig, fordi vi begge også gerne vil have et kirkeligt bryllup, hvor vi bagefter kan have en bryllupsfest, der helst skal vare til den lyse morgen og ikke som sidste gang, hvor tv-optagelserne sluttede før midnat. Så indtil videre har han en frist på knap fire år til at komme ned på sine knæ, siger Line til Nordjyske.dk.

Parret tager allerede i morgen, mandag, tilbage til Manhatten, hvor de bor i en lejlighed i den populære bydel West Village.

Første 'Gift ved første blik'-baby på vej i Finland
Første 'Gift ved første blik'-baby på vej i Finland

Mens Michael Hansen har travlt med talkolonnerne hos BIG, venter Line på at få en arbejdstilladelse.

Line og Michael planlægger at vende tilbage til Danmark og bosætte sig i Jylland.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx