Af - 27/05-14 08:26; Opdateret: 27/05-14 08:37

Hjerteløse seertal: Heartless på vej i graven?Hjerteløse seertal: Heartless på vej i graven?

Sæsonafslutningen på dramaserien Heartless efterlod seerne med mange ubesvarede spørgsmål. Alligevel er seriens skæbne ukendt.

storybild

(Billede: SBS Discovery MEDIA)

Fem mandage. Fem afsnit. En sæson. Kanal 5 vinkede i går farvel til dramaserien Heartless, og i dag ved ingen, om der bliver et 'på gensyn'. I løbet af de første fire afsnit mistede serien nemlig mere end halvdelen af seerne.

- Vi havde store forventninger til serien. Det så godt ud: Den var velproduceret, og der var gode skuespillere med. Den har været lang tid undervejs, så vi var spændte på, hvad det ville give af seere, fortæller Jesper Jürgensen, der er informationschef ved SBS Discovery.

Zangenberg om ny serie: Jeg er vild med vampyrer
Zangenberg om ny serie: Jeg er vild med vampyrer

Idéen om Heartless stammer fra tiden, hvor vampyr-fænomenerne Twilight og True Blood var på sit højeste. Men serien kan være kommet få år for sent til at tage del i hypen.

På trods af en rolleliste med navne som Julie Zangenberg og Sebastian Jessen, er seertallene langt fra noget at skrive hjem om.

- Vi har ikke optaget mere end de fem afsnit, der er blevet vist på tv. Nu skal vi kigge på det fremadrettet. Umiddelbart har vi ikke så meget at sige lige nu. Vi kigger på det, siger Jürgensen, der fortæller, de forventer at træffe beslutningen om seriens skæbne i løbet af juni.

Utryg i nattelivet: Julie Zangenberg hyrer livvagt
Utryg i nattelivet: Julie Zangenberg hyrer livvagt

Kanal 5 er kendt for realityshows og amerikanske spændingsserier. Med Heartless, der blander ungdomskultur og fantasy, har de for første gang sendt dansk drama. 'Et sats', kalder de det.

- Helt overordnet synes vi, programmet er rigtig godt. Det er en flot produktion, der er kommet godt fra start. Den klarede sig udmærket ved første afsnit, men seertallene var allerede der lige i underkanten af, hvad vi havde ønsket. Derfor ved vi ikke, om serien vender tilbage.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg i ny stor dramasatsning

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt OL-drama: Storfavoritter var...
bt.dk
Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Ski-dronning sætter punktum for...
bt.dk
Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx