Af - 21/11-16 21:54

Her er vinderen af 'Robinson ekspeditionen 2016': 'Det var overraskende nemt'Her er vinderen af 'Robinson ekspeditionen 2016': 'Det var overraskende nemt'

36-årige Henrik Andersen fra Solrød strand løb i aftes med sejren i årets udgave af ’Robinson ekspeditionen’. Mens de andre deltagere peb over udfordringerne, var Henrik aldrig presset.

Bildstrecke im Grossformat »

Tillykke med sejren Henrik. Hvordan husker du finalen?

- Tak! Jeg tvivlede ikke et sekund på, at jeg ville vinde. Eller… Det er svært at forklare. Jeg havde lidt en ’ud af kroppen’-oplevelse, hvor jeg udefra kunne se mig selv stå og skrige af glæde.

Hvorfor tror du, at du vandt?

- Jeg kørte et godt taktisk spil. Jeg var også en behagelig fyr at omgås med ualmindeligt meget energi og overskud til at hjælpe de andre med at finde mad og hugge brænde, når de var hårdest ramt. Så stolede jeg også på de rigtige mennesker.

Jakob Kjeldbjerg har brokket sig over, at mange deltagere har givet op i år. Synes du også, det var hårdt?

- Nej, på ingen måder. Jeg var hverken presset psykisk eller på sult. Jeg var faktisk overrasket over, at det var så nemt for mig. Jeg kunne godt tænke mig virkelig at få testet mig selv af, så jeg leder stadig efter en udfordring.

Har du lyst til at lave mere tv?
- Sagtens, men ikke for at blive kendt. Da jeg søgte om at komme med i ’Robinson’, skrev jeg, at de ikke skulle kontakte mig for andre programmer, for ’Robinson’ er i min optik den ultimative udfordring. Men jeg har helt sikkert fået blod på tanden efter mere. Det skal bare give mening for mig.

Først 'Gift ved første blik', så 'Robinson': Nu er Ulrik klar til dette reality-program
Først 'Gift ved første blik', så 'Robinson': Nu er Ulrik klar til dette reality-program

Hvad skal du bruge din præmie på 500.000 kroner til?
- De går til mine børn. Jeg mangler ikke noget selv. De er 11 og 12 år nu, så de får dem når de engang flytter hjemmefra. Så kan de heller ikke brokke sig over ikke at have råd til et sted at bo, haha.

'Robinson'-deltagere skældes ud for at give op: Her er deres undskyldninger
'Robinson'-deltagere skældes ud for at give op: Her er deres undskyldninger

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Han holdt tungen lige i munden: Et...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Vil undgå katastrofen: Magnussen og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx