Af Bo Poulsen - 24/10-17 18:16

Forargede eksperter i 'Luksusfælden': 'Du har ikke kun nasset på din søster, men du har også udnyttet hendes godhed'Forargede eksperter i 'Luksusfælden': 'Du har ikke kun nasset på din søster, men du har også udnyttet hendes godhed'

- Jeg prøver også at stoppe, lyder forsvaret.

storybild

24-årige Cecilie fra Havndal i Østjylland er højgravid, uden job og bor gratis hos sin søster. Derudover frygter hun, at hun står med en gæld, som ikke er til at betale.

Hun har søgt hjælp hos eksperterne fra TV3-programmet 'Luksusfælden' tirsdag aften.

Et af hendes mange økonomiske problemer er, at hun ikke betaler for at bo hos søsteren, Betina. Og Betina tør ikke tage konflikten med Cecilie omkring de manglende indbetalinger til husholdningen. Situationen er decideret sprængfarlig, og forholdet mellem de to søstre er langt fra godt. Sidst Betina og Cecilie havde en konfrontation endte det med, ifølge Betina, at Cecilie 'cuttede' al kontakten i tre-fire måneder.

Cecilie ender flere gange i tårer, da eksperterne konfronterer hende med den barske realitet - budgettavlen.

Hun har nemlig ødslet med sine penge. Hun har eksempelvis brugt 5300 kroner på mad og 6400 kroner på diverse, mens søsteren ikke har set én rød reje.

»Du har i gennemsnit brugt 1000 kroner om måneden på McDonald's og andre fastfood-restauranter. Du har ikke kun nasset på din søster, men du har også udnyttet hendes godhed. Det er den virkelighed, vi står og kigger på nu,« siger Kenneth Hansen til hende i programmet.

Derudover har Cecilie også brugt omkring 14.500 kroner på cigaretter i det seneste år. Cecilie fortæller, at hun forgæves har forsøgt at stoppe med at ryge halvanden pakker om dagen.

»Det giver en afslapningsfornemmelse. Jeg ved godt, det ikke er sundt. Jeg prøver også at stoppe,« siger hun.

Højgravide Cecilie, der allerede er mor til en treårig pige, har også brugt store summer på at forkæle datteren. Hun har sammenlagt haft omkring 9.900 kroner om måneden i det seneste år. Men alligevel er det lykkedes hende at have et overforbrug på 5.300 kroner om måneden. Gælden lyder på 343.000 kroner, hvor omkring 70.000 kroner er privat gæld til familien.

Se, hvordan det går for Cecilie i aftenens afsnit af 'Luksusfælden' på TV3 klokken 20.00.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Er hun Danmarks heldigste kvinde?...
bt.dk
X Factor-vinderne er tilbage fra USA:...
bt.dk
Sover du dårligt? Så skal du øve dig...
bt.dk
Knust Klopp efter målfest: 'Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx