Af Amalie Abildgaard - 07/08-17 09:07

Badehotellet-stjerne er blevet gift Badehotellet-stjerne er blevet gift

Radioværten David Mandel er ikke den eneste kendte dansker, der over weekenden har fået vielsesring på sin finger.

storybild

Badehotellet-skuespilleren Amalie Dollerup blev gift i lørdags. (Billede: Katrine Emilie Andersen)

Badehotellet-skuespilleren Amalie Dollerup afslører på Instagram, at hun er blevet gift i lørdags i Vor Frelsers Kirke i København.

Her poster hun et billede af ægtemanden og hende selv, der står og kigger forelsket på hinanden.

Til billedet skriver Amalie Dollerup:

'I går sagde jeg ja til manden i mit liv, og han sagde heldigvis også ja til mig. Andreas og jeg blev gift i Vor Frelsers Kirke i går lørdag den 5. august, og vi havde den mest fantastiske dag. Efter vielsen, som smukt blev foretaget af Peter Skov-Jakobsen, sejlede vi rundt sammen med vores nærmeste familie og vennekreds i Københavns kanaler med bobler og kage.'

Selve festmiddagen foregik på en af Københavns finere restauranter.

'Derefter stod aftenen på en helt vidunderlig skaldyrsmiddag på Krogs Fiskerestaurant, hvor vi virkelig blev forkælet af det super dejlige personale med Thomas Gaarde i front,' skriver Amalie Dollerup.

På det sociale medie takker hun venner og familie for deres deltagen, som udviklede sig til 'den vildeste dansefest'. Derfor var det også en træt fru Dollerup i går, søndag.

'I dag er vi trætte, men fyldt af lykke oven på den fantastiske fejring af vores kærlighed til hinanden. Tusind tak til alle, der kom og gjorde dagen uforglemmelig. Nu pakker vi kufferten og tager på en lille bryllupsrejse og nyder hinanden endnu mere. Alt er love!,' skriver hun.

Den 31-årige skuespillerinde har blandt andet medvirket i 'Kun en pige', 'Strisser på Samsø', 'Krummernes Jul', 'Bølle Bob' og senest har hun i en årrække medvirket i TV 2-serien 'Badehotellet'.

Ægtemanden Andreas Jebro er også skuespiller og har blandt andet haft hovedrollen i forestillingen 'Erasmus Montanus' på Aarhus Teater.

Næste sommer bliver Amalie Dollerup en del af holdet bag Cirkusrevyen.

I går sagde jeg ja til manden i mit liv, og han sagde heldigvis også ja til mig. Andreas og jeg blev gift i Vor Frelsers Kirke i går lørdag den 5. august, og vi havde den mest fantastiske dag. Efter vielsen, som smukt blev foretaget af Peter Skov-Jakobsen, sejlede vi rundt sammen med vores nærmeste familie og vennekreds i Københavns kanaler med bobler og kage. Derefter stod aftenen på en helt vidunderlig skaldyrsmiddag på Krogs Fiskerestaurant, hvor vi virkelig blev forkælet af det super dejlige personale med Thomas Gaarde i front. Vores skønne gæster havde gjort sig sådan umage med at kreere de sjoveste og mest rørende taler og indslag for os. Tusind tak!! Det hele var med til at gøre vores dag fuldstændig uforglemmelig!! Helt høje oven på den fantastiske middag, blev danseskoene fundet frem, da resten af vores skønne familier og venner, tog imod os til den vildeste dansefest. Jeppe Vingum og Line Krogholm stod i spidsen for det fedeste liveband, der fyrede den så meget af, at vi ikke forlod dansegulvet på noget tidspunkt. Tusind tak for jeres festlige sangvalg, karaokelisten og jeres smittende energi. Vi dansede og sang til den lyse morgen, som vi havde håbet på, og vejret var med os hele dagen og natten lang.... I dag er vi trætte, men fyldt af lykke oven på den fantastiske fejring af vores kærlighed til hinanden. Tusind tak til alle, der kom og gjorde dagen uforglemmelig. Nu pakker vi kufferten og tager på en lille bryllupsrejse og nyder hinanden endnu mere. Alt er love! Foto: Emilia Therese. #kærlighed #bryllup #bryllupsfest #krogsfiskerestaurant #manskullehavescoretandreasjebro #amalieogandreas #amaliedollerup #andreasjebro @looksbyannlykke

Et opslag delt af Amalie Dollerup (@amalie_dollerup) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde død på stedet i trafikulykke
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Fire skiløbere frygtes døde i lavine
bt.dk
Stærkt! Dansk succesduo spiller sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx