Af - 27/08-14 22:43

Kaffebaren fra ‘Venner’ bliver vakt til liveKaffebaren fra ‘Venner’ bliver vakt til live

Nu kan fans af serien Venner få lov til at opleve showets ikoniske kaffebar Central Perks i levende live.

storybild

Central Perks har medvirket i stort set alle afsnit af Venner, der løb over skærmen i ti år. (Billede: Polfoto/AP/Arkivfoto)

‘Central Perk’ er måske den mest ikoniske café, der aldrig har eksisteret. Joey, Chandler, Ross, Monica, Rachel og Phoebes foretrukne New York-kaffebar har således blot været en kulisse i alle de år, den populære tv-serie ‘Venner’ kørte på skærmen. Lige indtil nu.

Til efteråret kan fans af showet nemlig få sig en ide om, hvordan det er at være ‘en af vennerne’, når en pop-op version af Central Perk slår dørene op i det centrale Manhattan, New York. Det skriver Entertainment Weekly.

Her er den ægte fortælling om Det Lille Hus på Prærien
Her er den ægte fortælling om Det Lille Hus på Prærien

Ud over at kunne komme og nyde gratis kaffe vil der være mulighed for at tage billeder af det ikoniske møblement, de seks venner spenderede det meste af deres tid i, mens der vil blive spillet fra serien. Fans kan måske huske Phoebes komposition ‘Smelly Cat’ - den bliver også spillet.

Og så kommer der til at være en række besøg af selveste James Michael Tyler. De fleste kender ham nok som manden, der spillede den ekstremt lyshårede barista Gunther i serien.

Derudover kan man opleve en masse signerede rekvisitter fra serien, der vil være daglige giveaways, og der vil være quizzer.

Rygte: 90'er-hitserie genoplives som storslået musical
Rygte: 90'er-hitserie genoplives som storslået musical

Åbningen sker i samarbejde med Warner Brothers og Eight O’Clock Coffee. Central Perk slår dørene op den 17. september og lukker igen den 18. oktober.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Hans Pilgaards store drøm går i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx