Af - 10/04-17 11:44

Er denne mand Danmarks næste comedy-stjerne?Er denne mand Danmarks næste comedy-stjerne?

24-årige Mikkel Klint Thorius vandt sidste mandag første runde af TV2 Zulus nye live-show ‘Comedy Fight Club Live’, hvor seks komikere de næste mange uger kæmper om seernes gunst og det store gennembrud.

storybild

(Billede: Peter Keldsen, STV, TV 2)

Tillykke med sejren i sidste uge. Hvorfor tror du, at du vandt?

- Jo tak! Det ved jeg sgu ikke helt. Det er selvfølgelig dejligt at have en sejr i bæltet. Det gør måske, at man kan slappe lidt mere af i de andre afsnit.

Hvordan fejrede du sejren?

- Altså, det var jo på en mandag, så det helt vilde blev det ikke til. Men vi fik da et par øl på Sarahs (Grünewald der er vært, red.) stamsted, som var skidehyggeligt og markant mindre snusket, end de barer som jeg plejer at komme på.

Helt tæt på: Se første klip fra ny Anders Matthesen-dokumentar
Helt tæt på: Se første klip fra ny Anders Matthesen-dokumentar

Hvorfor har du sagt ja til at medvirke i ‘Comedy Fight Club’?

- Jeg var vel ikke mere end 12-13 år, da den første sæson af ‘Comedy Fight Club’ rullede over skærmen. Allerede der vidste jeg, at jeg gerne ville lave standup, og ‘Comedy Fight Club’ viste mig, at der fandtes andre komikere end Matthesen, Mick og Hartmann. Godt nok var de nye og uerfarne, men jeg elskede det. Det var godt fjernsyn, og så viste det en anden side af standup, som ikke bare var færdige shows i et udsolgt Falconer.

Hvad håber du på at kunne få ud af din medvirken?

- Jeg er rimelig pessimistisk anlagt, når det kommer til sådan noget. Så jeg forventer ikke at få min egen tv-serie eller en statue på Rådhuspladsen, selvom det ville være fedt. Men jeg håber da, at folk som ser det kan lide ens standup og gerne vil se mere. Jeg skal lave et lille onemanshow til efteråret, og det kan da være, folk bliver lidt mere interesserede, hvis de også har set ‘Fight Club’.

Vild timeløn: Så mange penge tjener de danske komikere
Vild timeløn: Så mange penge tjener de danske komikere

Hvad er dine drømme og mål som komiker?

- Jeg har ikke nogle konkrete drømme, men jeg kan mærke, at jeg er ved at finde en retning. Jeg sætter mig altid delmål. Da jeg første gang optrådte, var det at blive en del af komiker-miljøet. Det næste var at optræde på Comedy Zoo. Nogle gange tager det et par måneder andre gange et år. Min næste mål er at få mit onemanshow til efteråret i kassen, så jeg kan udgive det. Hvad der sker derefter, ved jeg ikke, men jeg vil gerne en dag op på et niveau, hvor man får lov til at lave tv-programmer og fiktion med sig selv som styrmand. Standup vil dog altid være det, jeg brænder mest for.

‘Comedy Fight Club Live’ kan ses hver mandag aften på TV2 Zulu klokken 21.15

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Borgere i protest: Historisk kro står...
bt.dk
Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx