Af - 29/09-15 09:31

Amerikanske skuespillere om ‘Klovn’: Det er ‘The Hangover’ på steroiderAmerikanske skuespillere om ‘Klovn’: Det er ‘The Hangover’ på steroider

De amerikanske skuespillere Shondrella Avery og Jason Reed er med i ‘Klovn Forever’, men hvordan er deres syn på den grænseoverskridende danske humor?

Bildstrecke im Grossformat »

- Den almindelige kirkegænger i USA vil nok ikke acceptere denne her film, men jeg er en kunstner, så jeg har ikke noget problem med den. Det hele skal ikke være så sikkert, siger 44-årige Shondrella Avery.

I ‘Klovn Forever’ spiller hun Savannah, en afroamerikansk kvinde fra ghettoen, som Casper har et godt øje til.

Så mange billetter solgte 'Klovn Forever' i weekenden
Så mange billetter solgte 'Klovn Forever' i weekenden

- Jeg er over 1,80 høj, jeg er afroamerikaner med en ‘booty’, jeg er allerede anderledes på de måder, så det var ikke så komplekst for mig personligt, men i USA er det her meget anderledes, siger hun.

Jason Reed - der spiller Caspers amerikanske ven Battlecat i filmen - er enig i, at nogle amerikanere ikke vil tage særlig godt imod filmen.

TV: Glæder du dig mest til at se Casper eller Franks kønsdel?
TV: Glæder du dig mest til at se Casper eller Franks kønsdel?

- Filmen ville ikke klare sig godt i de midtvestlige og sydlige dele af USA, men øst- og vestkysten vil sætte pris på den genre. Vi kan godt klare de mere modige komikere fra Europa, siger Jason Reed, som faktisk har gået på highschool med Casper Christensen, da sidstnævnte var på udveksling i USA som ung.

Hvis han skal beskrive filmen set fra et amerikansk synspunkt, kalder han den for ‘The Hangover på steroider’.

Casper og Frank afslører: Denne komiker skulle have haft hovedrollen i 'Klovn'
Casper og Frank afslører: Denne komiker skulle have haft hovedrollen i 'Klovn'

- Jeg elsker, at det ikke bliver censureret. Bare at se reklamerne her, hvor Frank og Casper ligger i en 69’er med klunkerne i hovedet på hinanden, det ville aldrig ske i USA, understreger han.

Shondrella Avery mener også, at den ‘manglende’ censur er et kæmpe plus.

- Jeg har aldrig set en kvinde lave en stående 69’er, slet ikke en sort pige. Men det kan jeg netop lide ved filmen, siger hun.

LÆS OGSÅ: Mia Lyhne: - Det har været en kamp at komme videre fra ‘Klovn’

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx