Af - 24/01-14 10:49

Paradise-babe: Det vælter ind med frække billederParadise-babe: Det vælter ind med frække billeder

I aftes var der forpremiere på årets sæson af Paradise Hotel.

storybild

21-årige Nikita glæder sig til starten på den nye sæson. (Billede: TV3)

Druk, sex og vilde fester.
En ny sæson af Paradise Hotel er på trapperne, og torsdag aften troppede hundredevis af unge op i Imperial, København, for at hylde årets deltagere til forpremieren.

'Paradise Hotel 2014' galla-premiere: Så hotte var de
'Paradise Hotel 2014' galla-premiere: Så hotte var de

En af de nye deltagere er 21-årige Nikita, der allerede har mærket interessen fra den store offentlighed.

Det skete blandt andet, da hun lagde sit brugernavn til billedapp'en Snapchat på Facebook i forventning om, at det kun ville være hendes venner, der tilføjede hende.

- Haha, det gik rigtig dårligt, jeg har også overvejet at slette den. Jeg har fået psyko-mange anmodninger, det er lidt voldsomt, siger Nikita til mx.dk.

Paradise-Pernille: Stop nu!
Paradise-Pernille: Stop nu!

- Anmodningerne kommer fra alle mulige randoms, der har taget mørke billeder eller frække billeder af dem selv. Jeg gik ud fra, at det ville være nogen, jeg kendte, der addede mig, men det var det ikke, og det blev ikke nemmere af, at folk ikke hedder deres rigtige navne derinde. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke bare skal godkende folk. Det var måske lidt godhjertet.

Også 25-årige Patrik var mødt frem til forpremieren, der af startcastet kun manglede Pernille, som sidder varetægtsfængslet i en narkosag. Han var lutter smil efter at have set programmet.

- Jeg er rigtig positivt overrasket, det er fedt at se sig selv på skærmen, og jeg synes faktisk, at jeg ser bedre ud på skærmen end på billeder, så det er positivt, siger han med et stort grin.

'Paradise Hotel'-deltager anholdt i narko-sag
'Paradise Hotel'-deltager anholdt i narko-sag

I programmet ser man, hvordan særligt to deltagere får en hård start på deres nye partnerskab. Men selv om deltagerne er blevet nære venner siden optagelserne sluttede, så får man ikke ondt af de andre deltagere, fortæller han.

- Man kan ikke andet end at grine over det og sidde og klappe i sine små hænder. Når man ved, hvordan det hele hænger sammen bagefter, så er det bare sjovt, siger han.

Nikita, der må være en kandidat til årets Paradise-babe, glæder mig også til programmet for alvor starter.

- Man har set sig selv i reklamerne, men det var super sjovt at se programmet, det bliver pludselig meget virkeligt og meget voldsomt. Men jeg er fuldstændigt klar, jeg har været klar i lang tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx