06/09-17 15:27

'Vild med dans'-dommerne slår hårdt ned: Det vil vi ikke se'Vild med dans'-dommerne slår hårdt ned: Det vil vi ikke se

'Vild med dans'-dommerne forklarer, hvad de især vil holde øje med i den kommende sæson.

storybild

Jens Werner, Britt Bendixen, Nikolaj Hübbe (Foto: James Thisted)

'Vild med dans'-dommerne giver de nye dansepar nogle gode råd, inden den nye sæson skydes i gang.

Indadvendte fødder, duvende holdninger og dårlig takt er nogle af de elementer, som dommerne holder et skarpt øje med, når den nye 'Vild med Dans'-sæson truttes i gang fredag aften på TV2.

– Jeg vil slå hårdt ned – ikke de første par gange, men når deltagerne har fået det at vide før – da bliver jeg til den strenge dommer, lover 75-årige Britt Bendixen, der sammen med Jens Werner og Nikolaj Hübbe havde hvæsset knivene, da de i sidste uge mødte op til pressemøde på Nørrebro i København, hvor de 12 nye dansepar blev præsenteret.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-vært: Det bliver den hidtil nemmeste sæson

– Rund ryg gør folk ti år ældre, så vær rank, og blikket skal rettes stift mod partneren eller publikum aldrig ned i gulvet, fortsatte Britt Bendixen som et godt råd til nydanserne. Og kollegaen, 53-årige Jens Werner, bakkede op.

– De første fire-fem gange skal deltagerne kun lytte til deres lærer og få grunddansen på plads. Takten skal være i orden ligesom holdningen, sagde Jens Werner, der ikke vil se smarte løft og andre show-elementer i starten.

LÆS OGSÅ: Her er favoritten til at vinde 'Vild med dans'

– Nej, når man som udgangspunkt skal lære at danse, så er det ikke på sin plads at kaste damen eller herren op i luften. Det må komme senere, slog han fast. Og der var også råd at hente hos Nikolaj Hübbe.

– Det er et udskilningsløb og sørg for at nyde det. For i bund og grund er det sjovt at danse, sagde den 49-årige balletmester.

Anne Laxholm var forhindret i at møde op til pressemødet, men hun er klar på fredag, hvor det første par skal sendes hjem.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-vinder: Sådan er min nye partner

 

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mentalerklæring: Så høj er Peter...
bt.dk
Politiet efterlyser mand fra...
bt.dk
Kendt dansk medie lukker og slukker
bt.dk
Efter kontroversielt drab på ulv:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx