Af Nadia Guldbæk Welch - 08/09-17 18:29

Store ændringer i 'Vild med dans': Sådan bliver første aftenStore ændringer i 'Vild med dans': Sådan bliver første aften

Danseskoene er blevet kridtet og salsakjolerne strammet. 'Vild med Dans' starter i aften.

storybild

Claus Elming og Sarah Grünewald under sidste sæsons finale, der blev vundet af Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard. (Billede: Henning Bagger)

Glitter, glamour, live-musik og selvfølgelig dansetrin i massevis. Det er, hvad danskerne kan se frem til fredag aften, hvor årets sæson af 'Vild med Dans' skydes i gang.

Og der bliver ikke sparet på dansene på premiereaftenen, når Sarah Grünewald og Claus Elming byder velkommen til den 14. sæson af det populære TV 2-program.Alle 12 par skal på gulvet, og de skal danse fire forskellige dansetyper: cha-cha-cha, salsa, vals eller quickstep.

Fordelingen af dansende ser således ud:

Cha-cha-cha:

Christian Bækgaard og Mille FunkDak Wichangoen og Thomas Evers PoulsenIben Hjejle og Morten Kjeldgaard

Salsa:

Julie Sofia og Frederik NonnemannAne Høgsberg og Esbern Syhler-HansenSimon Jul og Claudia Rex

Vals:

Jesper 'Jokeren' Dahl og Mie Martha MoltkeRené Holten Poulsen og Jenna BaggeLucas Hansen og Sofie Kruse

Quickstep:

Mie Ø. Nielsen og Mads VadSofie Lassen-Kahlke og Michael OlesenDaniel Svensson og Karina Frimodt

Det bliver desuden ikke en sæson, der kommer til at forløbe helt som de foregående. TV 2 har allerede varslet ændringer i programmet, og en af dem er netop, at alle par skal i aktion fra første aften.

Tidligere har det ellers været sådan, at der de første to fredage kun var seks par på gulvet, ligesom at ingen blev sendt hjem efter premiereaftenen.

Sådan er det ikke nu, da et af de 12 par stemmes hjem efter en omdans, og dermed er der drama og nerver fra dag ét.

Det er første gang i 'Vild med dans'-historien, at et par skal forlade programmet den første aften, og det er ikke den eneste ændring i den nye sæson.

Tidligere har seerne været vant til, at der hver uge har været fokus på bestemte danse, men fremover bliver der et gennemgående tema hver eneste fredag, som både skal kunne ses i dansen, sangvalg og udsmykning.

Førhen har 'Vild med dans' af og til haft tema-aftener, men nu bliver det altså en tilbagevendende begivenhed hver fredag

Derudover ligner studiet ikke helt sig selv.

Det er blevet piftet op og toner nu frem i en markant lilla farve. Claus Elming har på sin Instagram-profil delt et lille glimt af, hvordan det ser ud.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Det norske kongehus forsvarer...
bt.dk
Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx