Af - 02/09-15 14:19

Topmodel-vært: Det skal du huske om tynde modellerTopmodel-vært: Det skal du huske om tynde modeller

De fleste kender hende som dommer i 'Danmark har talent', nu udvider Cecilie Lassen cv'et med en tjans som dommer i 'Topmodel', hvor hun øser ud af sin mange års erfaring i modebranchen.

Bildstrecke im Grossformat »

Cecilie Lassen har altid været fan af 'Topmodel'. Derudover har hun ved siden af sin balletkarriere bevæget sig i modebranchen de sidste 15-16 år, så det lå lige til højrebenet, da Kanal 4 spurgte, om hun ville være med som ny dommer.

Cecilie Lassen om den hårde omgangstone i 'Topmodel':
- Jeg tror, folk skal vente og se, om den er så hård. Det syntes jeg ikke. Jeg syntes, den var professionel. Vi giver jo deltagerne en masse redskaber, der ruster dem til den virkelige branche, som normale 15-16-årige modeller ikke får.

Glem Cara Delevingne - nu hitter disse øjenbryn
Glem Cara Delevingne - nu hitter disse øjenbryn

Cecilie Lassen om tynde modeller:
- Der er jo kommet guidelines nu, så der er ved at blive rettet op på det. Det følger vi også i 'Topmodel', hvor der er langt mere form på pigerne end tidligere. Man skal dog huske, at mange af de rigtig tynde piger er født sådan. Jeg har veninder, som, selvom de spiser pasta carbonara flere gange om dagen, ikke tager på.

Cecilie Lassen om selv at være model:
- Mode og ballet har altid været tæt forbundet, så der kom tit fotografer forbi og tog billeder af mig. Min daværende kæreste var model hos Unique models. En dag jeg var oppe og hente ham, ville de gerne lige tale med mig, og så tilbød de en kontrakt. Jeg har været i stald hos dem lige siden.

Dansk supermodel: - Jeg er et rigtigt menneske. Jeg er lige så ægte, som du er
Dansk supermodel: - Jeg er et rigtigt menneske. Jeg er lige så ægte, som du er

Cecilie Lassens danske model-favoritter:
- Nadja Bender gør det godt, og Josephine Skriver er en meget smuk pige. Freja Beha er på tiende år også totalt cremen af lækkerhed. Louise P og også stadig en af de største. Blandt mændene er der en, der hedder Mathias, som jeg ikke kan huske efternavnet på, og så får Eddie Klint stadig mit pis i kog.

____________________________________________________________

Cecilie Lassen vs. Caroline Fleming
Da Caroline Fleming var dommer, gav Kanal 4 hende en fast lejlighed på D'Angleterre. Hvad fik du?
- Haha, jeg er jo hverken grevinde eller udenlandsdansker, så sådan nogle ting var ikke aktuelle for mig. Jeg har min dejlige lejlighed på Vesterbro.

Du kunne da godt lige have fået en enkelt weekend på D'Angleterre?
- Hvis jeg får det tilbudt, siger jeg ikke nej, men jeg er sgu ikke så fin på den.

Topmodel hyldes for dette ærlige billede af sine ben
Topmodel hyldes for dette ærlige billede af sine ben

Da Cecilie Lassen var på forsiden af M! I 2002
- Haha, det var før, jeg kom i stald hos Unique. Det var en aftale Det Kongelige Teater lavede med bladet om, at de kunne komme ind og vælge en balletpige. Jeg havde ikke engang kysset med en mand på det tidspunkt. Det er ikke noget, jeg regner for modelarbejde.

Se flere billeder HER.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx