Af - 02/11-16 18:42; Opdateret: 02/11-16 19:18

Her er ALLE årets julekalendere: Skal du sidde klar foran tv'et?Her er ALLE årets julekalendere: Skal du sidde klar foran tv'et?

Tre ord: PYRUS ER TILBAGE!

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst kan du se, hvordan de mange julekalenderstjerner har forandret sig gennem tiden.

Selvom julen er lang
Og selvom julen er dyr
Så er det alletiders eventyr

Du husker helt sikkert tonerne til nogle af Danmarks mest kendte juleserier, og en lang række af de mest populære af slagsen vender tilbage i år. BT har

BT har gransket decemberprogrammerne hos diverse tv-kanaler, og har fundet frem til, hvilke julekalendere bliver (genud)sendt i år:

ALLETIDERS JUL


Den første julekalender med Pyrus i hovedrollen hedder 'Alletiders Jul' og blev første gang sendt i 1994. Serien bliver genudsendt i år, hver dag i december på TV 2 klokken 16.25.

ANDERSENS JULEHEMMELIGHED


Metroxpress skrev om det for en måned siden, men vi tager den lige igen: 'Andersens Julehemmelighed' vender tilbage. Hit-serien, der ved sin premiere i 1993 havde - og hold nu godt fast - 1,5 millioner seere. Julekalenderen blev genudsendt i 1998 og altså nu igen i 2016, hvor den vil blive sendt klokken 20.25 på TV 2 Charlie.

Julekalender-stjerne scorer piger på sin rolle
Julekalender-stjerne scorer piger på sin rolle

'Andersens julehemmelighed' vender tilbage på skærmen
'Andersens julehemmelighed' vender tilbage på skærmen

DEN ANDEN VERDEN


2016 byder også på en spritny julekalender, der handler om tvillingesøstrene Sara og Anne på 14 år, der er ved at tage deres første skridt fra teenagere til voksne. På rollelisten ses blandt andre Andreas Jessen og Lars Brygmann. Serien bliver sendt bliver sendt klokken 19.30 på DR 1.

LUDVIG OG JULEMANDEN


Det bliver også til et gensyn med 'Ludvig og Julemanden', der blev sendt første gang i 2011. I serien følger vi Ludvig Glad og hans familie, der i december er flyttet ind på Børglum Kloster, som Ludvigs far har arvet. Der finder de julemanden Nicholas, der er blevet træt af sit job. Julekalenderen bliver sendt klokken 20.00 på TV 2.

NISSEBANDEN I GRØNLAND


Det var i julen 1989, at vi første gang kunne se 'Nissebanden i Grønland', og siden er serien blev genusendt et utal af gange. I år får vi endnu et gensyn med de skøre nisser, som dukker op på DR Ramasjang klokken 17.00.

Overrasket? Sådan reagerer børn på frugt-julekalender
Overrasket? Sådan reagerer børn på frugt-julekalender

Sport, valg og julekalender koster knaster for TV2
Sport, valg og julekalender koster knaster for TV2

RYTTERIETS JUL


Hver søndag i advent får vi et glædeligt gensyn med Fritz og Poul og alskens penissange, når 'Rytteriets jul' sendes klokken 21.00 på DR 2.

HOTEL KRØLLE PÅ HALEN


Den svenske julekalender 'Hotel Krølle På Halen' om den skøre Rantanen-familie bliver endnu engang vist på dansk tv med danske stemmer. Den sendes klokken 17.25 på DR Ultra.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Uhyggelige nye oplysninger:...
bt.dk
Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx