Af Laura Rode Nygaard - 04/07-17 22:25

Tidligere DR-vært afviser blankt DR: Jeg skal aldrig tilbage igen'Tidligere DR-vært afviser blankt DR: Jeg skal aldrig tilbage igen'

Sisse Fisker skal ikke tilbage til 'Aftenshowet'.

storybild

Sisse Fisker. (Billede: Bax Lindhardt)

Sisse Fisker skal ikke tilbage til 'Aftenshowet', hvor hun var en yderst populær vært i otte år, inden hun forlod DR i 2015. Det gør hun klart over for Her & Nu.

»Jeg har det fint med at lave to livsstilsprogrammer om året, og jeg skal aldrig tilbage igen som vært på 'Aftenshowet'. Jeg er faktisk lige blevet spurgt, om jeg var interesseret i at hjælpe i en periode, fordi der er så mange væk grundet graviditet. Men jeg har sagt nej til at vende tilbage,« siger Sisse Fisker til ugebladet.

I begyndelsen af juni fik BT for første gang bekræftet de vedvarende rygter om, at 'Aftenshowet's Ulla Essendrop var gravid, da hun gik på barsel med sit og Jimmy Bøjgaards første barn. Forinden havde også værtskollegaen Lise Rønne forladt skærmen for en stund for at blive mor til sit tredje barn, som kom til verden i marts. samtidig har Ditte Haue (vært siden 2016, red.) været væk i perioder for at filme 'Sporløs' ved siden af.

Med Sisse Fiskers nej til den populære aftenunderholdning blev det altså Mette Frisk, som blandt andet er kendt fra 'Kontant' og 'Madmagasinet Bitz og Frisk', der tonede frem som sommervikar, da tv-seerne zappede over til DR under værtindernes barsler.

Sisse Fisker var vært på 'Aftenshowet' fra 2007 til 2015.

»Jeg har haft det skide sjovt i alle mine år på DR, og kommer helt sikkert til at savne det. Derfor har jeg da også tygget lidt på det i et par måneder, men jeg har aldrig prøvet at være selvstændig, og jeg har bare haft et behov for at blive rusket op og prøve noget nyt og få tid til at lave en masse ting, jeg synes er spændende,« fortalte Sisse Fisker, da hun smuttede i 2015.

Sisse Fisker begyndte sin karriere på tv-skærmen som vært på 'TV2 Sporten' i 2001. Jobbet forlod hun i 2007 til fordel for konkurrenten DR, hvor hun blev en del af det første hold af værter på 'Aftenshowet'. Sideløbende med tjansen har Sisse Fisker også dækket royale begivenheder, OL i London, samt været vært på forskellige quiz- og rejseprogrammer. I 2005 medvirkede hun i anden sæson af 'Vild Med Dans'.

Siden sit farvel til 'Aftenshowet' har hun været vært på DR-programmerne 'Skat eller skrammel', 'Et glimt af Danmark' og 'Livets opskrift' og kan for tiden ses i 'Vores ukendte Danmark' sammen med Mark Stokholm.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drama på Amalienborg Slotsplads under...
bt.dk
Forskere bag kæmpe studie: Det her er...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx