Af - 08/10-16 17:50; Opdateret: 08/10-16 18:00

Julekalender-stjerne scorer piger på sin rolleJulekalender-stjerne scorer piger på sin rolle

Thomas Norgreen, der spiller hovedrollen Ludvig Glad i TV 2's 'Ludvig og Julemanden', har erfaret, at der kan være en helt speciel fordel ved at spille med i en julekalender.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kan være en fordel, at have spillet hovedrollen i en julekalender. Især hvis man skal score piger. Det har 17-årige Thomas Norgreen hvertfald erfaret.

Det skriver Her & Nu.

I december 2011 kunne hele Danmark følge den dengang 12-årige skuespiller på skærmen, da han spillede Ludvig Glad i TV 2-julekalenderen 'Ludvig og Julemanden'.

Den dengang 12-årige Thomas Norgreen sammen med Lars Hjorthøj, der også spiller med i julekalenderen. Foto: TV 2.

I år genudsendes den populære julehistorie på TV 2, og det betyder, at den unge skuespiller, der i dag er 17 år og går i 2.g på Køge Handelskole, formentlig kan se frem til ekstra opmærksomhed.

Det er i hvertfald hvad Thomas Norgreen har erfaret efter, at han har spillet med i den populære julekalender. Det er nemlig ikke skidt at have på cv'et, hvis man skal score piger.

- Der var for eksempel en episode for et par måneder siden på en bar i Køge, hvor en vold-sprød pige kom hen til mig og spurgte, om jeg ikke var ham, der var Ludvig i 'Ludvig og Julemanden'. Da jeg så sagde ja, spurgte hun mig, om hun ikke måtte snave mig. Det siger man jo ikke ligefrem nej til. Det er en situation, hvor det kan være rimelig beneficial (fordelagtigt, red) at være med i en julekalender, fortæller Thomas Norgreen til Her & Nu.

Thomas Norgreen er i dag 17 år gammel og går i 2.g på Køge Handelsskole. Foto: Thomas Norgreen, Facebook.

Selvom Thomas Norgreen ikke direkte bruger sin julekalenderrolle til at score piger, så mener han alligevel, at rollen er god at have i baghånden, hvis der, som han beskriver, skulle opstå en såkaldt nødsituation.

Han forklarer, at det muligvis er på grund af de sociale medier, at han i dag stadig bliver genkendt på gaden, fordi folk dér kan følge med i alt.

Fra 1. december kan TV 2's seere igen opleve Thomas Norgreen i rollen som Ludvig Glad, når kanalen sender 'Ludvig og Julemanden', der første gang var på skærmen i 2011.

Husker du Ludvig fra 'Ludvig og Julemanden'? Sådan ser han ud i dag
Husker du Ludvig fra 'Ludvig og Julemanden'? Sådan ser han ud i dag

'Andersens julehemmelighed' vender tilbage på skærmen
'Andersens julehemmelighed' vender tilbage på skærmen

Ida fra 'Absalons Hemmelighed' er blevet voksen: Se hende i dag
Ida fra 'Absalons Hemmelighed' er blevet voksen: Se hende i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx