Af - 24/01-14 21:00

'X Factor'-Dannie: Jeg kom til at lyde som et røvhul'X Factor'-Dannie: Jeg kom til at lyde som et røvhul

15-årige Dannie fik 'X Factor'-dommernes sidste billet videre til bootcamp. Han virkede utaknemmelig, men var i virkeligheden bare overrasket.

storybild

Holdet bag 'X Factor' er dygtig til at klippe deltagerne, så de kommer til at stå i et dramatisk lys. I aften var det den 15-årige Dannie, der kom til at fremstå en kende uheldig, da han som den sidste person blev sendt videre til bootcamp af dommerne.

Vi sætter scenen:

Dommerne var i gang med at sende deltagere videre til bootcamp. Da både 'voksen'- og 'gruppe-kategorien' var på plads, manglede blot de 'unge', og til sidst kørte kameraet skiftesvis imellem rockpigen Malou og singer/songwriteren Dannie.

Ingen pladekontrakt til X Factor-vinder: Her er præmien
Ingen pladekontrakt til X Factor-vinder: Her er præmien

Klip til Malou: - Jeg vil det her så meget. Det kan slet ikke beskrives.

Klip til dommerne der kigger alvorligt på deltagerne.

Klip til Dannie: Det betyder ikke sååå meget for mig at gå videre. Jeg får selvfølgelig fri fra skolen, og så får jeg lov til at spille musik på tv. Det er også meget fedt.

Blachman raser efter penis-klip: Truer med farvel
Blachman raser efter penis-klip: Truer med farvel

Klip til Lina Rafn der sender Malou ud og Dannie videre.

- Haha, jeg kom til at lyde som et røvhul. Men jeg blev altså rigtig glad. Der var så mange gode, så jeg havde slet ikke regnet med at gå videre, fortæller Dannie, da metroxpress ringer for at snakke om hans audition.

Han har fulgt med i 'X Factor' gennem årene, men tager sin deltagelse ret afslappet:

- Jeg tager det lidt, som det kommer. Hvis jeg ryger ud, vil jeg ikke tage det så tungt. Det betyder ikke så meget. Musik fylder rigtig meget i mit liv. Jeg er faktisk ikke så god til noget andet, men jeg drømmer ikke om at blive nogen stor stjerne. Hvis bare jeg kan leve af musikken, så er jeg glad.

Så du Sara besvime?
Så du Sara besvime?

Siden han for to uger siden første gang tonede frem på skærmen, har han tydeligt kunne mærke en forandring på de sociale medier.

- Fem minutter efter jeg havde været på tv, fik jeg 300 venneanmodninger på Facebook, fra folk jeg ikke kendte. Jeg har stadig ikke nået at svare dem alle sammen, og nu kommer der jo nok endnu flere efter i aften, griner Dannie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx