Af Bo Poulsen - 05/08-17 21:26

Legendarisk tv-serie vender tilbage til skærmen: Nu har fans fået fantastisk nyhedLegendarisk tv-serie vender tilbage til skærmen: Nu har fans fået fantastisk nyhed

28. september bliver 00'er komedieserien 'Will & Grace' genoplivet på amerikansk tv, efter den i første omgang sluttede i 2006.

storybild

(Billede: CHRIS DELMAS)

Men allerede længe inden det første afsnit af den nye sæson er blevet sendt, er Will & Grace blevet forlænget med endnu en sæson. Det skriver blandt andet underholdningsmediet Deadline.

Seriens 10. sæson vil få 13 afsnit. Bob Greenblatt, der er bestyrelsesformand for tv-selskabet NBC, forklarer begrundelsen for den tidlige fornyelse:

»Der har været en enorm kærlig reaktion fra seriens fans,« siger han ifølge Deadline og lægger vægt på, at de ser frem til, at serien kommer til at køre i minimum to sæsoner til.

Will & Grace blev i første omgang sendt fra 1998-2006. Den handlede om den homoseksuelle advokat Will Truman og den jødiske indretningsarkitekt Grace Adler. Komedieserien var en af de første succesrige, hvor en af de bærende karakterer var homoseksuel.

Derudover fulgte man også Karen Walker, som var Grace Adlers ubehøvlede personlige assistent. Til sidst men ikke mindst var der den meget flamboyante Jack McFarland, der på mange måder var Will Trumans modstykke.

Serien vandt sammenlagt 16 Emmy-statuetter og fik 83 nomineringer i løbet af seriens otte sæsoner. Alle de bærende roller vandt en eller flere Emmy'er for deres rolle i komedieserien. Den vandt dog aldrig en Golden Globe trods adskillige nomineringer i årenes løb.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx