Af - 18/03-16 06:23; Opdateret: 18/03-16 14:38

IKKE for børn: Ny animationsfilm tager tykt pis på Disney og PixarIKKE for børn: Ny animationsfilm tager tykt pis på Disney og Pixar

Sony er på vej med en ny animationsfilm, der er MEGET anderledes end dem, vi har set hidtil.

Bildstrecke im Grossformat »

Med hyggelige nyklassikere som ‘Toy Story’, ‘Find Nemo’ og ‘Up!’ har filmselskabet Pixar formået at stjæle alle børn og barnlige sjæles hjerter i løbet af de seneste par årtier.

Sådan skulle Woody oprindeligt have set ud
Sådan skulle Woody oprindeligt have set ud

Seneste skud på stammen, ‘Inside Out’ (‘Inderst Inde’), blev et kæmpe hit - og allerede til august rammer en ny animationsfilm biograferne. Denne gang er det dog Sony og ikke Pixar, der står bag - og denne gang er det noget helt, HELT andet, vi får at se.

‘Sausage Party’ (‘Pølsefest’) er en film om levende madvarer, der kun drømmer om en ting: at blive samlet op i supermarkedet og taget med hjem - altså at blive frie.

Men da pølsen Frank og hans venner først finder ud af, hvad det rent faktisk betyder at blive taget med hjem, er det op til ham at redde deres skind. Og det bliver med rigelige mængder af voldsomme billeder og groft sprog - bestemt ikke egnet for børn.

Du kan se traileren herunder - men husk på, at den er forbudt for børn, selv om den ved første øjekast ser uskyldig ud.

SOUNDVENUE: Pixars 10 bedste film - nogensinde
SOUNDVENUE: Pixars 10 bedste film - nogensinde

Det er skuespilleren og komikeren Seth Rogen, der står bag filmen, og som lægger stemme til pølsen Frank. Han fortalte i forbindelse med lanceringen af traileren, at han har villet lave filmen i otte år, men at de fleste filmselskaber ikke turde kaste penge efter den grundet dens grove natur, skriver Variety. Men nu er filmen snart færdig.

- En ting, vi har lært i denne proces er, at man godt må vise madvarer, der knalder, på film, siger Seth Rogen.

FILMANMELDELSE: Aldeles fremragende hjernegymnastik
FILMANMELDELSE: Aldeles fremragende hjernegymnastik

Ud over Rogen er der prominente navne som James Franco, Jonah Hill, Salma Hayek og Edward Norton på rollelisten. Filmen har præmiere i USA den 12. august.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet rykkede ud til...
bt.dk
BT-journalist udsat for...
bt.dk
Tennis-direktør afviser...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx