23/08-17 07:29

Dansk tv-vært: Min datter er blevet sangstjerne i FrankrigDansk tv-vært: Min datter er blevet sangstjerne i Frankrig

Vi kender Jakob Kjeldbjerg som hård 'Robinson'-vært, men sådan var det ikke i weekenden. Følelserne fik nemlig frit løb, da datteren sang sig ind i hjerterne på det franske folk.

storybild

Vi kender hans ultrahårde værts-jeg fra 'Robinson', men i weekenden kunne man opleve Jakob Kjeldbjerg på fransk TV i en helt anden og langt mere følsom udgave.

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

Datteren, 12-årige Maria, var nemlig med i den franske udgave af 'The Voice Junior', og her var farmand-Kjeldbjerg naturligvis med som støtte på sidelinjen sammen med sin kone og parrets ældste datter.

»Det var helt oppe i nærheden af det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg stod bare der uden at kunne gøre noget som helst selv. Det var virkelig en følelse af afmagt – og af enorm stolthed, da alle tre dommere så vendte sig om,« siger Jakob Kjeldbjerg til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Maria brillerede med Adeles 'Million Years Ago', og det gjorde hun så godt, at alle tre dommere vendte sig om. Men bare det at hun stillede sig op på scenen var en sejr for hende, fortæller Jakob Kjeldbjerg til avisen. Datteren er nemlig meget genert og var i tvivl om, hvorvidt hun overhovedet ville medvirke.

»Vi har hele tiden støttet hende ved at sige, at hun kun skulle gøre det, hvis hun havde lyst. Men selvfølgelig var der et enormt pres. Især fra hende selv. Men det var så godt, at hun gjorde det. Hun har rykket sig enormt – både rent sangmæssigt og menneskeligt. Der er nok røget 20 procent af genertheden væk.«

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i 'Familien fra Bryggen'

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par: Efter fem år er det slut

Du kan se Maria på scenen i klippet herunder:

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx