Af - 24/04-14 22:50

Miss Paradise røg ud: Fucking bittertMiss Paradise røg ud: Fucking bittert

Jeg vidste jo godt, hvad der skulle ske, siger Malene.

storybild

Dette billede var med til at sikre Malene titlen som årets Miss Paradise. Her til aften røg hun ud af programmet. (Billede: TV3)

Den 23-årige kønne nordjyde, Malene Overgaard, måtte torsdag aften pakke sin kuffert og forlade Paradise Hotel, da hun blev vejet og fundet for let af hotellets nye deltager, Benjamin. Men faktisk handlede parceremonien slet ikke om, hvilken partner Benjamin helst ville stå sammen med.

- Den handlede om, at Benjamin skulle vælge gruppe. Både Sandy og jeg havde en partner, og han skulle være partner med Nathali, så det var bare et spørgsmål om, hvilken gruppe han ville stå i, fortæller Malene Overgaard, der vandt årets Miss Paradise, til mx.dk.

Piger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på Facebook
Piger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på Facebook


Bitter følelse

Allerede inden parceremonien var hun klar over, at det nok var slut, da den anden gruppe havde bejlet kraftigt til Benjamin. Alligevel ærgrer hun sig over måden, hun røg ud.

- Jeg vidste jo godt, hvad der skulle ske, og det var også derfor, at jeg ikke var mega ked af det. Men det var fucking bittert at ryge ud på grund af et valg af gruppe og ikke på grund af en selv, siger hun.

Piiiiiiiinlig afbrydelse i aften i Paradise Hotel
Piiiiiiiinlig afbrydelse i aften i Paradise Hotel

Selv om Malene Overgaard måtte sige farvel til Paradise Hotel, er det ikke ensbetydende med, at hun er færdig på skærmen.

- Jeg synes, det var mega spændende at være med, og jeg kunne godt tænke mig at deltage i mere reality, hvis der dukker noget interessant op.

Hun er den lækreste Miss Paradise EVER
Hun er den lækreste Miss Paradise EVER

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx