Af - 09/11-16 17:32; Opdateret: 09/11-16 18:20

Godt nyt til Potter-fans: Dumbledore vender tilbageGodt nyt til Potter-fans: Dumbledore vender tilbage

En højt-elsket karakter fra 'Harry Potter' vender tilbage i en kommende spinoff-film.

storybild

Albus Dumbledore, her spillet af Michael Gambon, vender tilbage i en yngre udgave. (Billede: Warner Bros.)

Sad du også med en gevaldig klump i halsen, efter du havde læst bogen eller set sjette film i rækken om Harry Potter? Så er der godt nyt.

Hvis du skulle have glemt det, så er det der, (SPOILER!!!) den højt-elskede karakter Albus Dumbledore dør. Men det er tilsyneladende ikke det sidste, vi har set til den mægtige troldmand.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp skal være med i de nye film om 'Harry Potter'-universet

Senere i denne måned er der premiere på spinoff-filmen ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’. Den foregår i USA i 1926 - altså flere årtier før og i et andet land end de historier, vi allerede kender. Men det hele er i samme univers som ‘Harry Potter’, og derfor har fans spekuleret over, om vi mon får nogle velkendte karakterer at se.

Og det gør vi. ‘Fantastic Beasts’-instruktør David Yates bekræfter således over for film-sitet Screen Rant, at vi kommer til at se en ung Albus Dumbledore. Godt nok ikke i den kommende film, men i efterfølgeren, der allerede er planlagt.

LÆS OGSÅ: J.K. Rowling afslører: Der kommer fire nye Harry Potter-film

- Dumbledore kommer tilbage i den anden film. Han har et par gode scener med Newt (Scamander - filmens hovedrolle spillet af Eddie Redmayne, red.) … Vi diskuterer, hvem der skal spille Dumbledore - vi tager gerne imod forslag, siger instruktøren.

Selv om den første ‘Fantastic Beasts’-film altså ikke engang har haft premiere endnu, har selskabet bag, Warner Bros., allerede i alt fem film på tegnebrættet.

LÆS OGSÅ: QUIZ: Kan du genkende en Harry Potter-film ved hjælp af ét billede?

Den anden af dem, som altså vil være med Albus Dumbledore på rollelisten, er planlagt til at komme i biograferne den 16. november 2018 - altså godt og vel to år fra nu.

LÆS OGSÅ: Vind 5x2 billetter til J.K. Rowlings nye biograffilm

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx