Af - 16/03-15 18:18; Opdateret: 16/03-15 19:32

TV3-vært: Celebrity kan ikke måle sig med RobinsonTV3-vært: Celebrity kan ikke måle sig med Robinson

Deltagerne bliver presset, men det ubetinget hårdeste program, som Jakob Kjeldbjerg har været vært på, foregår på en øde ø.

storybild

Det kan godt være, at kendisserne lider i den sydafrikanske jungle, men det er ikke Danmarks hårdeste program. (Billede: TV3/Pressefoto/mx-collage)

10 danske kendisser kæmper mandag efter mandag i den sydafrikanske jungle i TV3-programmet ‘Jeg er en Celebrity - få mig væk herfra’. Her kan man høre deltagerne klynke over sult og gennemgå grænseoverskridende udfordringer for at få mad. Men hvis man tror, at programmet er det hårdeste at være deltager i, kan man godt tro om igen.

- Nej, det er det ikke. De bliver selvfølgelig hårdt pressede, men det hårdeste er ubetinget ‘Robinson Ekspeditionen’, lyder det fra Jakob Kjeldbjerg, der er vært på begge programmer.

TV: Her afslører den ældste celebrity-deltager sin frække hemmelighed
TV: Her afslører den ældste celebrity-deltager sin frække hemmelighed

Havde fyldt mere i
I mandagens afsnit kunne man se, hvordan Anni Fønsby, Henrik Qvortrup og Gustav Salinas fik stukket en kuppel over hovedet, som i halvandet minut blev fyldt med orme, kakerlakker og slanger. Men selv om det uden tvivl har været grænseoverskridende, så illustrerer det også meget godt forskellen på de to programmer.

- Hvis det havde været ‘Robinson Ekspeditionen’, kan det godt være, at vi havde ladet dem stå i fem minutter, og det kan også godt være, at vi havde fyldt lidt flere dyr i kuplen. Det har aldrig været meningen, at vi skulle pine deltagerne i Celebrity for åben skærm. Det handler om, hvorvidt de kan bryde en grænse eller ej, siger værten.

Henrik Qvortrup kalder programmet ‘en spejderlejr for voksne’.

- Det var sjovt, men ikke en ‘walk in the park’. Jeg har aldrig været så sulten før, og jeg har mødt nogle ting, som man ikke møder hjemme i køkkenet på Frederiksberg, siger Henrik Qvortrup.

- Men vi vidste jo også, at vi ikke var i fare. Det var højst ulækkert.


LÆS OGSÅ: TV: TV3-værter på glatis - så svært er det at være tv-vært

LÆS OGSÅ: Rystet Gustav: - Jeg har spist alt fra strudsepik til fiskeøjne

LÆS OGSÅ: TV: Hvad gemmer sig i kassen? Alle griner af skrigende Gustav

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Dansk designer forbavset over vare i...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx