Af Peter Ølholm Hansson - 14/08-17 09:31

Her er Casper Christensen nye kendte kone i Klovn Her er Casper Christensen nye kendte kone i Klovn

Casper Christensens karakter i 'Klovn' kommer ikke til at dele seng med Iben Hjejle i den kommende sæson af tv-serien. I stedet får levemanden en ny kone ved sin side.

storybild

Casper Christensen og Frank Hvam. (Billede: Mathias Løvgreen Bojesen)

I den nye sæson af Klovn er Casper og Iben nemlig blevet skilt. Casper har dog ikke ligget på den lade side og har allerede fået en ny hustru. Den udvalgte er ingen ringere end Lene Nystrøm fra Aqua, der spiller Casper Christensens nye kone.

Det skriver TV 2.

»Jeg er stor fan af 'Klovn' og har set stort set alle afsnit og filmene - selvom jeg virkelig krummer tæer over situationerne nogle gange. Jeg skal være mig selv i en ekstrem version, hvor jeg håndterer tingene på min egen måde. Aqua-Lene er jo en stærk kvinde, men der kommer nok skideballer begge veje,« siger Lene Nystrøm til TV 2.

De nye optagelser af den nye, syvende sæson af Klovn begynder mandag. Sæsonen vil bestå af 10 afsnit, og episoderne vil primært blive optaget på Frederiksberg. Her vender Frank og Casper tilbage til hverdagen efter to 'Klovn'-spillefilm.

Lene Nystrøm, der tidligere har spillet med i Ole Bornedals 'Fri os fra det onde', siger til TV 2, at hun rigtig godt kan lide den improvisation, som skuespillerne i Klovn benytter sig af.

Casper Christensen nævnte rollen for sangerinden for et år siden, uden Nystrøm tænkte videre over det efterfølgende. Men pludselig ringede telefonen, og efter en casting fik hun rollen.

Den seneste sæson af Klovn foregik i 2009, mens den nye sæson kommer til at skildre karaktererne Frank og Caspers liv, som det ser ud i 2017. Den nye sæson forventes at få premiere i 2018.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx