Af Bo Poulsen - 31/10-17 19:13

Andy skylder over to mio. kroner: 'Kreditorerne kan rende mig, hvor solen ikke skinner'Andy skylder over to mio. kroner: 'Kreditorerne kan rende mig, hvor solen ikke skinner'

SPOILER-ADVARSEL: Denne artikel indeholder detaljer fra aftenens afsnit af 'Luksusfælden'

storybild

40-årige Andy fra Slagelse har en høj gæld. Det skyldes skødesløshed, som han dækker ind under travlhed.

»Jeg arbejder meget. Hovedsageligt mellem 16-18 timer i døgnet. Så derfor havde jeg ikke tid til at administrere min egen økonomi,« siger han til kameraet i TV3-programmet 'Luksusfælden'.

Derfor kommer eksperterne Mette Reissmann og Carsten Linnemann på besøg hos Andy og kæresten Marlene. Men det kommer til at blive en svær opgave, fordi Andys attitude er ikke helt optimal til at starte med.

»Som udgangspunkt plejer jeg gerne at sige til mine kreditorer, at de ikke får en rød reje, og de kan rende mig, der hvor solen ikke skinner. Kort og godt,« siger han til kameraet.

Han betaler ikke sine kreditorer på trods af, at han og kæresten har haft en samlet indtægt på 44.300 kroner om måneden i det seneste år.

Og det har alvorlige konsekvenser. For eksperterne kan vise, at han alene skylder 2,2 millioner kroner væk. En stor andel af det beløb er renter på en momsgæld, som han har til Skat. Derudover er han blevet indkaldt til Fogedretten - hele fem gange. Her skylder han et beløb på 110.000 kroner. Størstedelen af gælden stammer fra en tidligere virksomhed, som han har ejet.

Eksperterne roser dog parret for, at de har lavet et månedligt madbudget på 5.800 kroner. Han har et fælles barn med kæresten og to børn udover det, som bor fast hos deres far.

Se, hvordan det går parret tirsdag aften klokken 20.00 på TV3.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-klub anklaget for...
bt.dk
Medie: Her er punktet,...
bt.dk
DMIs meteorolog har en nedslående...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx