Af Katrine Frederikke Wandrup - 06/09-17 23:35

Efter skandale i Robinson Ekspeditionen svarer Mathias igen Efter skandale i Robinson Ekspeditionen svarer Mathias igen

Mandagens afsnit af Robinson Ekspeditionen udviklede sig til noget af et drama, da det blev afsløret, at tre af mændene fra 'Veteranerne' havde tigget sig til en fisk. Men nu kommer de med deres udlægning af sagen.

storybild

Andreas til venstre på billedet blev enstemmigt stemt ud af sine holdkammerater. (Billede: TV 3)

'Vi takkede ja til en fisk......... That's right - vi fik den tilbudt. Vi har aldrig tigget nogen, om noget som helst og kommer aldrig til at gøre det.'

Sådan indleder Mathias Lynge et opslag på Facebook, som forklarer, hvad der ifølge ham egentlig skete, da de tre mænd kom galt af sted i mandagens afsnit af det populære reality-program, da de blev fanget i at have fået en fisk fra den lokale landsby på den 'øde' ø.

'Men der skete nogle ting, som gjorde at vores lyst til at sammenarbejde med produktionen, simpelthen forsvandt mere og mere. Vi besluttede os for, ikke bare at sidde på øen og rådne op. Vi ville udnytte tiden, mens vi var der. Prøve at finde ting, som deltagere før os, ikke havde prøvet. I må forstå... Når man sidder på en ø, i 3000 graders varme, med fremmede mennesker og oplever ubeskrivelig sult - så er man villig til at gøre alt for mad,' fortsætter han opslaget.

Dog strider det klart mod realityprogrammets regler, og det blev kategoriseret som decideret snyd. Man valgte dog ikke at smide dem hjem på stedet. Konsekvensen blev, at veteranerne, som i den grad følte et tillidsbrud fra de tre herre, kom i ø-råd - hvilket også fredede 'De Gamle', der skulle have været i ø-råd.

Så i dette ø-råd var det kun Mathias, Backer og Andreas, som havde pistolen for panden. Alle stemmer endte på den unge deltager, Andreas, der flere gange har givet udtryk for, at han er stor fan af programmet, hvorfor han også havde svært ved at holde tårene helt tilbage.

»Jeg føler overhovedet ikke, det er mig, der bærer hovedansvaret. Jeg er mindst lige så værdig, som de er til at gå videre,« sagde han til Kjeldbjerg og fortsætter:

»Jeg elsker Robinson, og jeg har glædet mig længe (til at deltage, red.).«

Også det har Mathias Lynge en kommentar til:

'Men produktionen kendte allerede udfaldet og vidste, at Andreas ville blive ofret. Og det er ikke okay, at han skal gå glip af sit eventyr og vi får lov til, at fortsætte vores. Så skulle konsekvensen have omfattet os alle tre. De kan da smide os alle tre ud så? Havde været bedre. Men igen - seertal er det vigtigste for dem,' skriver han.

Du kan læse det fulde facebookopslag her:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Prins Henriks ønske: Overraskede...
bt.dk
Øverste 17 meter i stort højhus kan...
bt.dk
Paradise-Mads i opråb til unge: Hold...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx