Af - 27/09-16 20:27

20 år efter: Sådan ser stjernerne fra 'Sabrina, Skolens Heks' ud i dag20 år efter: Sådan ser stjernerne fra 'Sabrina, Skolens Heks' ud i dag

Meget er sket siden 1996.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre i galleriet for at se, hvordan skuespillerne ser ud i dag. Seriens overnaturlige hovedperson, Sabrina. I dag er skuespillerinden 40 år gammel. Hun er glad for selfies af sig selv og sine børn på Instagram. Men nogen stor Hollywood-karriere er det aldrig rigtig blevet til, selv om hun har medvirket i et par småserier og film siden seriens slutning i 2003. Sabrinas on/off-kæreste igennem det meste af serien. I dag er Nate Richert 38 år gammel. Han har for nylig delt dette billede på Twitter, hvor han afslører, at han kæmper mod brok. Sabrinas tante, som hun bor med i de første sæsoner af serien. Tanterne er ikke med i sidste sæson. I dag er Caroline Rhea 52 år gammel. Hun har for nylig delt dette billede på Twitter, hvor hun står sammen med Tom Hanks. Her ses hun med nogle fans. Sabrinas anden tante. Hun er selvfølgelig også heks. Hun blev spillet af Beth Broderick, som i dag er 57 år gammel. Her er hun på vej til et hospital med julegaver. Sabrinas værste fjende i skolen. I dag er Jenna 42 år gammel. Hun har delt dette billede af sig selv for nylig, hvor man kan se, at hun godt kan lide at bruge lidt retouchering. Sabrinas roommate i de senere sæsoner. Hun er en god ven, men kan også være ret overfladisk. Morgan har desuden datet to af Sabrinas tidligere kærester. Morgan blev spillet af Elisa Donovan, som i dag er 45 år. Sabrinas bedste veninde i sæson to og tre. I dag er Lindsay Sloane 39 år. Hun har været med i flere kendte komediefilm og tv-serier. Sabrinas kollega og sidenhen kæreste i sæsonerne 4-6. Han er i dag 44 år. Sabrinas nørdede roommate, der elsker overnaturlige ting. Han er tæt på at opdage Sabrinas hemmelighed. I dag er han 42 år. Han har stadig alle sine tænder, selv om hans billede på Twitter prøver at fortælle noget andet. Sabrinas forlovede, som hun forlader til fordel for Harvey. Han er i dag 46 år gammel. Sabrinas gode veninde og roommate i de senere sæsoner af serien. I dag er hun 40 år.

20 år.

Så lang tid er der gået, siden 'Sabrina, skolens heks' havde premiere på amerikansk tv.

Tv-serien handlede om teenageren Sabrina, der havde overnaturlige evner. Hun boede med sine to tanter, som også var hekse. Desuden havde hun en 500 år gammel talende kat.

Serien blev en stor succes og kørte i syv sæsoner frem til 2003. Der er i alt lavet 163 episoder af serien, som også kørte herhjemme på dansk tv.

Det var lang tid inden, streamingtjenesterne gjorde deres indtog, så mange teenagere sad på samme tid klinet til skærmen, når 'Sabrinas, skolens heks' blev sendt.

Klik igennem galleriet øverst, hvor du kan se, hvordan skuespillerne ser ud i dag.

P.S. Katten Salem er blevet 520 år gammel, men ligner stadig sig selv.

Husker du Pingu? Her er manden, der lagde stemme til pingvinen
Husker du Pingu? Her er manden, der lagde stemme til pingvinen

Disse 90'er bands gør comeback: Drager på turné sammen
Disse 90'er bands gør comeback: Drager på turné sammen

Sådan ser stjernerne fra 'Will & Grace' ud i dag
Sådan ser stjernerne fra 'Will & Grace' ud i dag

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Legendarisk stjerne gør endelig comeback
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Politiet jagter mand med specielle...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx