Af Webstud/AS - 06/09-17 12:52

Nu vender en af verdens bedste serier tilbageNu vender en af verdens bedste serier tilbage

På listen over verdens bedste serier, ligger den én plads over 'Venner'. Den britiske serie, 'Black Mirror', der i de seneste fem år har portrætteret teknologien fra dens værst tænkelige side, vender nu tilbage med en fjerde sæson, skriver Mirror.

storybild

Black Mirror er en antologiserie, hvilket betyder, at alle afsnit er forskellige historier med forskellige skuespillere. Serien har dog den fællesnævner, at den omhandler futuristiske scenarier, hvor teknologi har uforudsete konsekvenser for hovedpersonerne.

Seriens mystiske stemning skyldes, at teknologierne ikke virker helt urealistiske. Det har også tidligere ført til teorier om, at Black Mirror har forudset fremtiden.

via GIPHY

I afsnittet 'The Waldo Moment' ses en komiker kritisere politikere. Han ender med at blive blandt de mest populære politikere, hvilket fik Charlie Brooker selv til at sammenligne afsnittet med Donald Trumps valgkampagne.

Da Trump vandt præsidentembedet, blev følgende tweet udsendt.

Listen over de mest populære serier på verdens største filmdatabase, IMDb, rangerer 'Black Mirror' som nummer 12, hvilket vidner om trofaste og tålmodige seere, siden sidste sæson udkom for et år siden.

via GIPHY

Nu skal fans af den psykologiske sci-fi serie dog ikke vente meget længere.

Skaberen af 'Black Mirror', Charlie Brooker, har nemlig afsløret, at de i juni færdiggjorde optagelserne til fjerde sæson og at den udkommer 'meget snart' og 'inden slutningen af året'. Kan man regne med flere passende fremtidsforudsigelser? Måske, hvis man skal tro Charlie Brooker

- Den kommende sæson er [historierne] ret langt ude, så jeg tror ikke, at det bliver et problem. Men hvis det sker, er verden virkelig f**cked…

Se traileren til 'Black Mirror' sæson fire her:

FAKTA:

- Black Mirror betyder sort spejl, og symboliserer de sorte skærme, der omgiver os dagligt - især TV og smartphones.

- På verdens største filmdatabase, IMDb, har brugerne med en rating på 8,9/10 kåret serien til verdens 39. bedste nogensinde.

- Serien udkom først i 2011 på den britiske statsejede kanal, Channel 4, indtil Netflix købte rettighederne til tredje sæson for en kvart milliard kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Så gode venner er...
bt.dk
Ekspert efter næsten 10 år i sit...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Prins Nikolai klar til helt nyt liv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx