Af Joy Fryd Larsen - 09/07-17 10:32; Opdateret: 09/07-17 10:43

Ny fanteori rammer 'Friends': Derfor er Rachel den eneste, der har åbne øjneNy fanteori rammer 'Friends': Derfor er Rachel den eneste, der har åbne øjne

»Hvorfor er Rachel den eneste, der har åbne øjne?«

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre og få svaret. Sofaen er orange. Klik videre og få svaret. Ursula Buffay. Klik videre og få svaret. Bamboozled. Klik videre og få svaret. At bestille to pizzaer på én gang. Klik videre og få svaret. Regina Phalange. Klik videre og få svaret. Albert Einstein Klik videre og få svaret. Princess Consuela Bananahammock Klik videre og få svaret. Fødder Klik videre og få svaret. 11 kategorier. Eksempelvis har hun kategorierne "hverdags" og "gæst". Klik videre og få svaret. 'Viva Las Gaygas'. Klik videre og få svaret. Lincoln High School. De voksede op i Long Island, New York. Klik videre og få svaret. Yemen. Klik videre og få svaret. Aber der er klædt ud som mennesker. Klik videre og få svaret. Miss Chanandler Bong. Klik videre og få svaret. Kiwi. Klik videre og få svaret. Huggsy. Klik videre og få svaret. Christina Applegate og Bruce Willis. Christina Applegate spillede Rachel's søster Amy, og Bruce Willis spillede Paul Stevens, som var far til Ross flirt Elizabeth. Klik videre og få svaret. Elle Macpherson. Hun medvirkede i fem afsnit. Klik videre og få svaret. Hockey på græs - hun var målmand. Klik videre og få svaret. IT-chefindkøber. Senere bliver han tekstforfatter på et reklamebureau. Klik videre og få svaret. Mr. Heckles. Han dør i anden sæson og efterlader alt til pigerne. Klik videre og få svaret. Michael Flatley. Klik videre og få svaret. Monica. Klik videre og få svaret. Freud. Klik videre og få svaret. Matt LeBlanc, der spiller Joey. Jennifer Aniston har været vært på 'Saturday Night Live' hele to gange. Klik videre og få svaret. The Rembrandt. Klik videre og få svaret. Jurassic Park. Klik videre og få svaret. Monica.

»Hvorfor er Rachel den eneste, der har åbne øjne?,« lyder spørgsmålet fra nysgerrige fans af den populære 90'er-serie.

»Hvorfor er Rachel den eneste, der har åbne øjne?«

Med film og tv-serier følger fans og dermed også fanteorier. Blandt nogle af de mest kendte er hypotesen om, at Hogwarts er et sindssygehospital, hvorfor Harry Potter og vennerne i virkeligheden er pyskisk syge børn, der bilder sig ind, at de er hekse og troldmænd. En anden lyder, at Peter Pan er dødens engel, der har udset sig Wendy og brødrene, hvis sjæle han vil bringe med sig til Ønskeøen, og at Kaptajn Klo i virkeligheden er et voksent barn, der undslap Pan og dermed døden.

Også tv-serien 'Friends' har gennem årene været gennem konspirationsmaskineriet flere gange - og nu har endnu en fanteori ramt internettet:

En bruger på Twitter har nemlig bemærket, at Rachel Green er den eneste, der har åbne øjne på dvd-coveret til seriens fjerde sæson, og har derfor efterlyst teorier om, hvorfor det forholder sig sådan. Det har affødt en lang række svar:

'Chandler ligger i ske med hende. Svaret er indlysende,' skriver en bruger og lader resten være op til fantasien, mens en anden bruger er mere direkte omkring samme emne:

'Chandler har en åbenlys stådreng. Indlysende.' Andre brugeres teorier bevæger sig rundt i en mere drabelig genre:

'Hun planlægger at dræbe dem alle, mens de sover,' foreslås det.

Reaktionerne på de åbne øjne er mange, men især én teori har fanget alles opmærksomhed: 'Friends' er et langt mareridt, som Rachel har i forbindelse med sit forestående bryllup med Barry - og husker man tilbage på serien første afsnit, giver det god mening. Det handler nemlig om, at Rachel er flygtet fra sin vielse i sin brudekjole. Her følger den fulde forklaring:

'Her er min teori: Rachel Green havde en drøm aftenen før hendes bryllup om, at hun ikke ville giftes med Barry, så hun havde én kæmpe angstprovokeret drøm om det. Hun skabte en fantasi i sit hoved om de fem andre venner, for at undslippe sit forkælede, fængslende fremtidsliv - og traumet om at skulle giftes den næste dag. Dette cover er hende, der delvist er vågnet fra drømmen klokken 05 om morgenen på selve vielsesdagen. Hele serien var hendes mareridt.'

Hvad siger I så?

Seriens skabere har endnu til gode at kommentere på den nye fanteori.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter 19 år i uvished: Nu har...
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Fuld S-profil var rasende efter...
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx