Af Katrine Frederikke Wandrup - 11/09-17 09:30; Opdateret: 11/09-17 13:37

Brok, brok, brok: TV 2 ZULU-seere svært utilfredse med vindere Brok, brok, brok: TV 2 ZULU-seere svært utilfredse med vindere

Der gik ikke længe, fra at de to værter på 'Den korte radioavis' på Radio24syv havde vundet prisen som årets komiker(e), til at vrede seere stormede ind på TV 2 ZULU's facebookside for at brokke sig.

storybild

Frederik Cilius og Rasmus Bruun. (Billede: Niels Ahlmann Olesen)

Hvis du tager et kig på TV 2 ZULU's facebookside mandag kan det overraske, at de to værter fra 'Den korte radioavis' på Radio24syv, Frederik Cilius Jørgensen og Rasmus Bruun, vandt prisen som årets komiker til ZULU Comedy Galla søndag aften.

For her er folk bestemt ikke tilfredse med resultatet på trods af, at vinderen bliver fundet gennem en seerafstemning, hvor alle kan stemme på de komikere, de bedst kan lide.

Nicolai Sørensen skriver kort og godt: 'Og mig som troede man skulle være sjov for at vinde årets komiker..'

Rasmus Matthiesen har også en klar holdning til, hvem han mener, burde have vundet.

Phillip Juan Nielsen kritiserer også de to vindere og er ligesom Rasmus Matthiesen enig i, at en anden komiker havde fortjent prisen.

Der er også flere, der er umiddelbart giver udtryk for, at de er utilfredse med vinderne og derudover brokker sig over, at der tilsyneladende er aldersdiskrimination af, hvem der kan vinde. Særligt Ulf Pilgaard har stor opbakning af det, der bedst kan betegnes som en 'troldehær'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Det norske kongehus forsvarer...
bt.dk
Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx