Af Jeppe Elkjær Andersen - 06/04-18 21:57

Rasmus er ude af X FactorRasmus er ude af X Factor

Det bliver Jamie Talbot eller Place on Earth der vinder årets program.

storybild

Rasmus på scenen. X Factor finale den 6. April 2018. (Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2018) (Billede: Martin Sylvest)

X Factor-finalen fredag aften i DR Byen er ved at nå klimaks. Men inden det blev sådan rigtig sjovt, måtte Rasmus forlade programmet med en tredjeplads som resultat.

Efter to sange fra hver af finalisterne, blev det Rasmus, som måtte vinke farvel og opgive drømmen om at blive X Factor-vinder.

Finalen havde så langt budt på flere mindeværdige højdepunkter - også væk fra scenen, hvor Thomas Blachman med en enetale nok engang tiltvang sig opmærksomhed.

Her opfordrede Blachman til, at Danmark skal tage hånd om børnene, da de er fremtiden. Præcis det, mener Blachman, han har gjort gennem de ti sæsoner af X Factor, hvor han har været dommer.

På scenen havde hver af de tre finalister stjålet opmærksomhed på hver deres måde.

Rasmus fik stor ros for sin udgave af Beyoncé 'Freedom', mens Place on Earth blev hyldet af dommerne for deres to numre - henholdsvis 'Wake Up' af Arcade Fire og 'Electric Feel' af MGMT.

Jamie Talbot høstede en del roser fra dommerne fra sin udgave af Muse-sangen 'Starlight'.

Stemningen mellem de tre dommere var for en gangs skyld god - måske fordi Sanne Salomonsen ikke havde noget på spil, da hun ikke havde musikere med i finalen.

Det kom endda så vidt, at hun flere gange roste Thomas Blachman, hvilket fik Blachman til at sige, at han elskede både at blive skældt ud og få ros kort efter af Sanne Salomonsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet har klar besked til tre...
bt.dk
Politiet: Person er ramt i låret...
bt.dk
Demokraterne sagsøger Rusland, Trumps...
bt.dk
Politiet: Død person fundet i bil med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx