Af - 18/01-14 08:05; Opdateret: 18/01-14 09:49

Så du Sara besvime?Så du Sara besvime?

29-årige Sara leverede aftenens drama i X Factor, da hun før sin audition pludselig besvimede og blev kørt væk i en ambulance.

storybild

29-årige Sara fra Østerbro gik videre fra sin 'X Factor'-audition, selvom hun inden da besvimede og blev kørt på hospitalet.

Før Sara kunne gå jublende videre fra sin 'X Factor'-audtion, måtte hun i aftenens afsnit igennem i et sandt drama, da hun pludselig faldt om ude på DR Byens handicaptoilet og efterfølgende kørt på hospitalet. Sara husker tilbage på sin audition:

- Det hele står meget vagt. Jeg husker, at jeg mødte op til audition og begyndte at få hovedpine. Jeg tænkte, jeg bare trængte til noget at spise, men så fik jeg kvalme. Så gik jeg ud på handicaptoilettet, og så kan jeg faktisk ikke huske mere. Jo, så vågnede jeg op fem minutter senere i en ambulance og blev kørt til Hvidovre hospital.

Vidste de godt, at du kom fra 'X Factor'?

- Ja, jeg havde min veninde med i ambulancen, og hun fortalte dem det hele.

Hvad skete der så?

- Så hældte de en masse væske på mig, og jeg fik noget yoghurt og et æble og nogle bananer. Da de havde undersøgt mig, sagde de, at jeg sagtens kunne tage tilbage til DR, hvis jeg ville. Og det ville jeg jo gerne.

Du havde ikke brug for at slappe af?

- Har man en drøm, så skal man følge den, ikke? Og så er jeg ikke typen, der giver op.

Besvimer du ofte?

- Nej, og jeg var faktisk bange for, at det havde noget at gøre med min astma og mit hul i hjertet. Men det havde det heldigvis ikke. Det er også over ni år siden, at jeg sidst besvimede.

Hul i hjertet?

- Ja, jeg er født med en hjertefejl. Og så har jeg noget astma-medicin, som jeg skal tage, hvis jeg får et anfald.

Men du har det godt i dag?

- Ja, jeg er helt frisk for fight.

Har du altid sunget?

- Siden jeg var fire år. Min far er musiklærer på to gymnasier, så jeg har altid haft musik inde på livet. Jeg har sunget til min søsters bryllup og synger altid derhjemme til irritation for min kæreste og børn. Det er faktisk også fjerde gan,g at jeg stiller op i 'X Factor'.

Har du en favoritdommer?

- Remee. Jeg er vild med hans personlighed og den måde, han arbejder med folk. Men jeg kan også godt lide Blachman. Han er virkelig 'one of a kind'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Bil rullede rundt på taget på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx