12/01-18 13:15

'Nybyggerne'-deltagers hårde år: Sygemeldt og solgt sin butik'Nybyggerne'-deltagers hårde år: Sygemeldt og solgt sin butik

2017 har bestemt ikke været et nemt år for den tidligere 'Nybygger'-stjerne Christel.

storybild

Christel og Johan fra 'Nybyggerne' 2016.

Tilbage i 2016 var Christel og Johan et af de par, der desværre måtte gå tomhændet fra det populære TV 2-program 'Nybyggerne'. Efterfølgende flyttede de sammen med deres tre børn tilbage til deres hus i Helsingør, og her bor de stadigvæk i dag.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Rachel forlader Danmark igen

På trods af at parret ikke vandt huset i Farum, var de dog glade for deltagelsen i 'Nybyggerne', da det gav dem en oplevelse for livet. Derudover var det også medvirkende til, at Christel fik mod på at starte op som selvstændig.

– Jeg startede ud med en bred vifte af ting – både med indretning, tegninger og genbrugsfund. Men et år efter har jeg fundet ud af, at jeg skal fokusere mest på mine tegninger. Så nu er jeg ved at afstå min lille butik, så jeg kan fokusere mere på PR, en børnebog og alle mulige andre projekter, fortalte Christel i februar sidste år.

LÆS OGSÅ: Tv-instruktør afslører: Slut med 'Årgang 0'-serien, som vi kender den

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø

Desværre udviklede år 2017 sig langtfra, som Christel havde håbet.

– I starten af året blev jeg sygemeldt med 50 procent, så jeg stadig kunne være lidt i butikken og sælge mine tegninger på min hjemmeside. Jeg havde det forfærdeligt, jeg havde ingen energi til at gøre noget. Jeg kunne ikke holde ud at være i butikken længere end en halv time ad gangen, og så er det svært at holde åbent. Mine kunder hev i mig i forhold til åbningstider og i forhold til, hvornår jeg fik sendt deres bestillinger af sted. Til sidst turde jeg ikke køre i bil, da jeg begyndte at glemme, hvor jeg var, midt på motorvejen, fortæller Christel på sin nystartede blog og fortsætter:

– Jeg fik tid hos en psykolog. Da jeg havde været hos hende i 20 minutter, erklærede hun mig udbrændt. Hun rådede mig stærkt til at lukke ALT ned og forberedte mig på, at det normalt tager et til to år at komme over en udbrændthed. Jeg sygemeldte mig derfor med 75 procent, hvilket betød, at jeg lukkede butikken på Jægersborggade og satte den til afståelse, mens hjemmesiden forblev åben, så jeg kunne blive ved med at sende tegninger afsted. Jeg fik dog ikke sendt nogen bestillinger af sted. Jeg kunne ikke. Min krop var forstenet.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne taler ud om hårdt år: Jeg er stadig i dyb sorg

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-Christel og Johan: Godt, vi ikke vandt huset

Underskud i butikken

Som månederne gik fik Christel det dog langtfra bedre, men i juni 2017 lykkedes det hende langt om længe at komme af med butikken, så hun kunne fokusere endnu mere på at komme på toppen igen.

– Efter en lang og sej kamp med erhvervsudvalget i Jægersborggade blev min butik endelig afstået. Kampen med deres uduelighed gjorde, at jeg desværre endte ud med et lille underskud. Men pyt, nu var jeg fri af den forpligtelse, forklarer Christel og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Christian afslører: Det bliver meget pinligt i den nye sæson

LÆS OGSÅ: Ærlige 'Nybyggerne'-Lise: Kan jeg aflevere babyen tilbage?

– Jeg tog i sommerhus alene for at tanke op. Jeg tænkte, det ville gøre mig godt. Men jeg blev heldigvis bekræftet i, at det ikke var hjemme, der var problemet, det var 100 procent mig, da jeg var lige så træt og ugidelig i sommerhuset. Jeg havde ekstreme rygsmerter. Smerter, der nok var kommet af at ligge så meget ned, og så kan man også godt få smerter i kroppen af stress. Det var nok en blanding.

I juli 2017 stoppede Christels sygedagpenge, og hvad der senere er sket, løfter hun sløret for i et senere blogindlæg.

Læs hele Christels historie om hendes svære tid i blogindlægget HER!

LÆS OGSÅ: Puk Elgård skal igen styre 'Nybyggerne': Dejligt at være tilbage

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-Christine viser frem: Se vores nye husArtiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerne stillede op til billede med...
bt.dk
Nu kan du købe Medinas ungdomslejlighed
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovligt...
bt.dk
29-årig tv-kok Matt Campbell død...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx