Af - 16/03-15 12:02; Opdateret: 16/03-15 16:34

Det vidste du ikke! Så mange år kan Game of Thrones køre endnuDet vidste du ikke! Så mange år kan Game of Thrones køre endnu

Der er muligvis godt nyt på vej til fans af verdens mest populære tv-serie.

Bildstrecke im Grossformat »

Fans af tv-serien Game of Thrones kan se frem til at køre mange år endnu, hvis det altså står til producenterne af serien. Tv-folkene fra HBO ligger lige nu i forhandlinger med skaberne af serien om, at afsnittene skal strække sig over hele ti år.

Det skriver The Independent.

Sagaen om Daenarys, Tyrion Lannister og Arya Stark kan strække sig helt op til fem sæsoner endnu, hvis bosserne hos tv-kanalen HBO ellers kan overtale skaberne bag hitserien til at lade den køre så længe.

David Benioff og Dan Weiss, der står bag tv-versionen af forfatteren George R.R. Martins eventyr, A Song of Ice and Fire, har ellers tidligere lavet skjulte hentydninger om, at serien skulle køre i syv sæsoner.

TV: Her er den nye Game of Thrones-trailer
TV: Her er den nye Game of Thrones-trailer

Et for hvert bind i bogserien, der endnu ikke er udkommet i sin sjette og syvende udgave.

Hovedrolleindehaverne har for nyligt fået forlænget deres kontrakter op til en mulig syvende sæson - hvis deres rolle altså ellers overlever så længe, selvfølgelig.

Mens fans af serien venter på, at den femte sæson går i luften søndag d. 12. april, så kan skaberne samtidig se en ende på den omfattende fortælling med de mange intriger.

- Vi kan se lyset for enden af tunnellen, lød det fra David Benioff overfor Entertainment Weekly.

Serie-etikette: Så længe skal der gå før du kan sladre om handlingen
Serie-etikette: Så længe skal der gå før du kan sladre om handlingen

- Vi har stadig lang vej tilbage og en masse ting, vi skal have fundet ud af, men vi ved helt sikkert, hvilken retning, vi er på vej i - og de store ting, der skal ske op imod slutningen.

Skaberne vil have sluttet tv-serien på en ordentlig måde.

- Vi vil ikke have, at når folk endelig ser slutningen, at de så tænker:'Gudskelov, at det er overstået.' Vi ved cirka, hvor mange timer, der er tilbage af den her historie. Vi har ikke lyst til at lægge ti timer oven i det. Det handler om at finde den gyldne middelvej, så det både fungerer for os, for HBO og selvfølgelig også for seerne, siger David Benioff.

Game of Thrones-forfatter varsler drabelige ændringer
Game of Thrones-forfatter varsler drabelige ændringer

HBOs programchef kalder længden på fantasy-serien for det hårdeste valg for tv-bosserne.

- Vi begyndte den her rejse med David og Dan. Det er deres vision. Om jeg ville elske at se serien køre i ti år både som fan og netværkschef? Helt sikkert, siger Michael Lombardo fra HBO og tilføjer, at de tv-selskabet og Benioff og Weiss udforsker alle muligheder lige nu.

Nikolaj Coster-Waldaus 'søster' er gravid
Nikolaj Coster-Waldaus 'søster' er gravid

Tv-bossen luftede samtidig en idé om, at slutte fantasy-braget med en film på det store lærred. Det skulle have været vendt som en 'cool' løsning på en episk afslutning. Det vil dog give et problem med HBOs streaming-abonnenter, der jo så ikke vil have slutningen med i den tjeneste, de har betalt for. Og det vil ikke ske.

LÆS OGSÅ: Game of Thrones-stjerne besvarer alle fansenes spørgsmål

LÆS OGSÅ: Ny 'Game of Thrones'-bog på gaden om 11 dage: Alligevel raser fans

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Hans-Henrik er rasende: Hønsene...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Tidligere Playboy-model' står frem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx