Af - 29/01-17 21:43

Rachel fra 'Årgang 0' afslører: - Sydamerikanske fyre er mere migRachel fra 'Årgang 0' afslører: - Sydamerikanske fyre er mere mig

Rachel Ellebye fra 'Årgang 0' stortrives under sit udvekslingsophold i Argentina.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre for at mindes, hvordan de så ud som små. Christian mangler, men det skyldes, at han først kom ind flere år senere, fordi Mathildes familie havde forladt forgrammet. Fra venstre: Stephanie, Rachel, Mathilde og Emma. Fra venstre: Emma, Rachel, Stephanie og Mathilde. Dengang var de tre år. Fra venstre: Rachel, Emma, Mathilde og Stephanie. Dengang var de fem år. Da 'Årgang 0' blev sendt i 2008 medvirkede Christian i programmet for første gang. Fra venstre: Christian, Emma, Rachel og Stephanie. Dengang var de otte år Her ses Stephanie med sin mor Christina og faren Christian. Da forældrene fik Stephanie, var de kun 18 år. I en periode havde Stephanie sit hår farvet rødt. I dag går Stephanie i 10. klasse. Stephanies søster, faren Christian og lillebroreren Tristan. Her ses Rachel sammen med apotekerfar, Lara og moren Theresia. Rachel har netop været et år i Argentina. Da Rachel blev født, boede hun sammen med sin mor i Løgumkloster. I dag bor familien i Aabenraa. Drengen til højre i billedet er en udvekslingsstuderende, som familien havde boende i en periode. Familien ejer landets største apotek. Nu vil mor Theresia dog være præst, ligesom hun var dengang Rachel var barn. Christian kom først ind i 'Årgang 0' i 2008, fordi Mathildes familie havde forladt programmet. Christian er fra Aarhus. Christian er den mellemste af tre brødre. I dag går Christian i gymnasiet. Her er Emma med forældrene Lene og Poul-Erik. I dag er familien ikke længere med i 'Årgang 0'. Emma har siden fået to små brødre. Mathilde og hendes familie forlod 'Årgang 0', fordi Mathildes søskende Frederikke og Rasmus ikke forstod, hvorfor kameraerne kun filmede storesøster og ikke dem, blot fordi Mathilde var født i år 2000. Mathildes familie tæller i dag Frederikke på 15 år, Rasmus på 11 år og Alberte på seks. De fire søskende har forældrene Louise og Martin. Familien boede først i en lejlighed på Østerbro, men flyttede i hus i Valby inden de fik Rasmus. På billedet: Fra venstre Stephanie, Mathilde, Rachel, Emma og Marie Maries forældre valgte at forlade programmet allerede efter første sæson. Mathildes familie valgte programmet fra i 2007.

Onsdag sendte TV 2 sæsonens sidste afsnit af 'Årgang 0', som kørte på 17. sæson.

Siden 2000 har danskerne kunne følge med i Rachel, Stephanie og Christians liv fra de var spæd til nu, hvor deltagerne er 16 år.

Derfor har seerne også fået et personligt forhold til de unge, der har været vant til kameraer siden fødslen og er også vant til at dele ud af deres privatliv.

GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?
GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?

Lige nu er Rachel i Argentina på udveksling, hvor hun sover om eftermiddagen og går til dansefester om aftenen, skriver TV 2.

- Generelt lever argentinerne også mere om natten end om dagen. Nu har jeg jo sommerferie cirka en måneds tid endnu. Jeg sover hele eftermiddagen, hvor det er meget varmt, og så går jeg ud om aftenen. Nogle gange har jeg været ude med mine venner til klokken fire om morgenen, siger Rachel.

'Årgang 0'-deltagere afslører: Det er det pinligste, der er sket på tv
'Årgang 0'-deltagere afslører: Det er det pinligste, der er sket på tv

Når Rachel går ud med veninderne, bliver der også talt med drenge. Hun fortæller, at de sydamerikanske fyre er sødere end danske.

- Når det kommer til stykket, tror jeg, at sydamerikanske fyre er lidt mere min type end danske fyre. Også bare det der med, at forholdet mellem drenge og piger er mere afslappet. Her kan drenge og piger sagtens være rigtig, rigtig tætte venner, uden at der skal være kæresteri i det, siger Rachel.

10 ting du HELT SIKKERT ikke vidste om Rachel fra 'Årgang 0'
10 ting du HELT SIKKERT ikke vidste om Rachel fra 'Årgang 0'

TV 2 spørger ind til, om Rachel synes de sydamerikanske fyre også er lækre end de danske. Til det svarer hun på ydmygt jysk.

- De er i hvert fald ikke grimme.

Sæsonpremiere for 17. gang: Derfor elsker danskerne stadig ‘Årgang 0’
Sæsonpremiere for 17. gang: Derfor elsker danskerne stadig ‘Årgang 0’

Ærlig Stephanie fra ‘Årgang 0’: Det skal jeg lave nu
Ærlig Stephanie fra ‘Årgang 0’: Det skal jeg lave nu

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier Leagues værste indkøb kåret:...
bt.dk
Se alle billederne: Nu ankommer...
bt.dk
Eks-kæresten nægter at være far til...
bt.dk
Smidt ud af OL! Ny doping-skandale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx