Af - 10/03-17 13:45

SKAM-William var ved at knække under optagelserSKAM-William var ved at knække under optagelser

Thomas Hayes AKA William fra SKAM fik sin sag for under optagelserne til ny serie.

Bildstrecke im Grossformat »

I sæson to af den norske hit-serie SKAM stiftede seerne for alvor bekendtskab med Thomas Hayes, der havde rollen som William.

Den 20-årige skuespiller var ikke en del af SKAM-universet i sæson tre, og nordmanden er nu kommet videre fra den populære ungdomsserie. Således er han aktuel i en ny serie på norsk TV 3, der bærer navnet 'Elven'.

Klik rundt i galleriet øverst og se stjernerne fra SKAM.

Her spiller Thomas Hayes en ung soldat, der netop er trådt ind i militæret. Her ender karakteren i steder, han ikke burde være i som uerfaren soldat.

Derfor bærer SKAM-stjerne homofobisk sweater
Derfor bærer SKAM-stjerne homofobisk sweater

Rollen var en udfordring for 20-årige Hayes, der ikke selv tidligere har gjort tjeneste i militæret. Her var han i særdeleshed udfordret i den barske natur.

»Det, som næsten knækkede mig, var kulden. Og der var rigtig meget aktivitet, rigtig meget arbejde. Jeg måtte lære, hvordan man er i militæret,« siger Thomas Hayes til TV 2 Norge.

Stockholm I'll be back.

Et opslag delt af Thomas Hayes (@thohay) den


Selvom Thomas Hayes ikke længere er en del af SKAM, så fortæller han til det norske medie, at han har fulgt med i den seneste sæson af hit-serien.

Fans amok: 'Skam'-stjerne delte billede med Bieber
Fans amok: 'Skam'-stjerne delte billede med Bieber

Sæson fire af SKAM er på vej, men det er fortsat uvist, hvem der kommer til at indtage hovedrollen, som i de forgangne sæsoner har været karaktererne Eva, Noora og Isak.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx