Af - 07/04-15 19:27

Game of Thrones-stjerner: Sådan vil vi gerne døGame of Thrones-stjerner: Sådan vil vi gerne dø

På søndag er der premiere på den femte sæson af fantasy-serien 'Game of Thrones', hvor alle kæmper for at overleve.

storybild

Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau og Alfie Allen fortæller, hvordan 'de' gerne vil dø. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto/mx-collage)

Robb Stark, Eddark Stark, Joffrey Baratheon, Tywin Lannister, Khal Drogo og Jon Snows kæreste Ygritte er blot nogle af de mange markante karakterer, som har mistet livet i de første fire sæsoner af 'Game of Thrones'.

På søndag er der premiere på den femte sæson, hvor blandt andre danske Nikolaj Coster-Waldau, der spiller rollen som Jamie Lannister, skal forsøge at overleve.

Game of Thrones-serien kommer til at ødelægge det for boglæserne
Game of Thrones-serien kommer til at ødelægge det for boglæserne

Newspaq har besøgt nogle af skuespillerne fra den yderst populære serie og spurgt, hvordan de helst ser deres karakter dø. Og det er der kommet en række sjove svar ud af - blandt andet fra den danske hovedrolle.

- Jeg ser gerne, at Jaime dør af alderdom. Men jeg ville hade det, hvis jeg ikke længere skulle arbejde sammen med alle de dygtige mennesker. Undervejs er der en del karakterer, der er døde, og som man ville ønske ikke var det, men samtidig er det jo det, der gør showet så fantastisk, siger Nikolaj Coster-Waldau.

Alfie Allen, der spiller den allerede hårdt udsatte Theon Greyjoy, drømmer om en heroisk død.

- Jeg ville gerne dø heroisk. Men jeg har hørt, at druknedøden skulle være meget smuk, siger han, mens Emilia Clarke, der spiller Daenerys Targaryen, svarer:

- Jeg har sagt til manuskriptforfatterne, at hvis de absolut skal slå mig ihjel, så vil jeg gerne eksplodere. Så skal det også gøres ordentligt.

Femte sæson har premiere på HBO Nordic natten mellem den 12. og 13. april.

Coster-Waldau: Fedt at Jaime mistede hånden
Coster-Waldau: Fedt at Jaime mistede hånden

Borgen-stjerne er med i ny 'Game of Thrones'-sæson
Borgen-stjerne er med i ny 'Game of Thrones'-sæson

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx