Af Bo Poulsen - 08/10-17 08:36; Opdateret: 08/10-17 09:05

Stjerne taler ud efter alvorlig anklage: 'Jeg vil gerne undskylde overfor mine nærmeste'Stjerne taler ud efter alvorlig anklage: 'Jeg vil gerne undskylde overfor mine nærmeste'

Lørdag kom det frem, at den amerikanske rapper Nelly var blevet anholdt, efter en kvinde havde meldt ham til politiet for voldtægt.

Rapperen Nelly er blevet anholdt efter anklager om voldtægt

Ifølge kvinden havde rapperen voldtaget hende på en tourbus ved en Walmart i byen Auburn i Washington. Nelly blev dog løsladt igen samme aften uden at være sigtet for voldtægt. Men myndighederne undersøger stadig, hvad der er op og ned i sagen.

Samme aften kom Nelly med en række tweets omkring den alvorlige anklage.

'Først og fremmest er jeg totalt chokeret over, at jeg er offer for denne falske anklage. Jeg er helt og aldeles uskyldig. Jeg er sikker på, at så snart man har set på alle fakta, så vil det være klart, at det er mig, der er offer for en falsk anklage,' lyder det på Twitter.

Nelly takker sine fans for deres støtte, og han gør det klart, at han vil gå rettens vej for at få renset sit navn. Derudover kommer rapperen også med følgende undskyldning:

'Jeg vil gerne undskylde overfor mine nærmeste for at bringe dem i forlegenhed og for at sætte mig selv i en situation, hvor jeg kunne blive offer for denne falske og injuriende anklage.'

Den 42-årige rapper slog igennem i 2000 med hittet 'Ride wit me'. To år efter havde han kæmpehittet 'Hot in Here'. som han vandt en Grammy for i 2003.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet modsiger Qvortrups nye...
bt.dk
Far til 14-årige og udviste Yiming:...
bt.dk
Hov, er det ikke?! Dronning Elizabeth...
bt.dk
Banedanmark efter forsinkelser landet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx