Af Kristian Dam Nygaard - 06/04-18 21:59

X Factor-Mille fra Place on Earth: 'Derfor begyndte jeg at græde på scenen'X Factor-Mille fra Place on Earth: 'Derfor begyndte jeg at græde på scenen'

Hun blev meget rørt.

storybild

sendxnet Place On Earth på scenen med sangen " Electric Feel" af MGMT. X Factor Finale, sæson 11 liveshow 7, fredag den 6. april 2018. (foto: Martin Sylvest/Scanpix Ritzau 2018) (Billede: Martin Sylvest)

Lige efter Place On Earths første X Factor-finale-optræden begyndte gruppens blonde pige Mille at græde. Nu fortæller hun hvorfor.

Thomas Blachmans unge gruppe åbnede X Factor-finalen med Arcade Fires nummer 'Wake Up'. Mille blev rørt, og dommerne kommenterede efterfølgende på situationen:

»Mille jeg kunne høre, at der var noget af din pitch, der røg,« lød det fra Remee.

»Men det var jeres bedste performance. Det var fantastisk. Jeg håber, I bliver sammen,« supplerede Sanne Salomonsen.

Place on Earth på scenen under X Factor finalen i DR-Byen, fredag den 6. april 2018.. (Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2018) (Billede: Martin Sylvest)

Mille forklarer overfor BT:

»Jeg står jo der i finalen, og vi synger en sindssygt rørende sang, som Blachman også sagde. Den handler om ikke at holde sine følelser tilbage og stadig være ung og et barn indeni. Så kigger jeg på min far, som jo har været fan nummer et fra starten af, og så får jeg tårer i øjnene. Så det gik måske udover mit pitch.«

Den unge sangerinde slår dog fast, at hun ikke decideret begyndte at stortude på scenen, men at hun simpelthen bare blev berørt over at stå i en X Factor-finale, som hun altid har drømt om.

»Det var et stort øjeblik.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Få hele overblikket: Derfor fik Peter...
bt.dk
Princess Natascha tordner mod dansk...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
Madsens ven var med til at bygge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx