Af - 07/02-16 18:19

Handicappede Sarah svarer igen på kritik: Jeg fisker ikke efter medlidenhedHandicappede Sarah svarer igen på kritik: Jeg fisker ikke efter medlidenhed

Nu svarer Sarah Glerup direkte på kritikken.

Bildstrecke im Grossformat »

Da X Factor-deltageren Sarah Glerup i weekenden gæstede P4 Sjælland, blev hun spurgt, om hun fisker efter medlidenhedsstemmer via sit handikap.

Den 30-årige deltager sidder i kørestol og bruger respirator, fordi hun har muskelsvind. På Facebook svarer Sarah nu igen på den hårde kritik, hun har fået på de sociale medier efter sin deltagelse i programmet.

Charmerende 'X Factor'-duo skiftede navn på grund af Citybois
Charmerende 'X Factor'-duo skiftede navn på grund af Citybois

- Nej, jeg tog ikke min kørestol og respirator med i X Factor for at fiske stemmer, lyder det fra Sarah Glerup i en statusopdatering.

Hun fortsætter:

- Jeg tog dem med, fordi jeg altid er nødt til at have dem med - ellers kan jeg hverken komme omkring eller trække vejret. Muskelsvind er et grundvilkår for mig, jeg kan ikke skjule det - men muskelsvind får aldrig lov til at styre, hvad jeg bruger mit liv på. Heldigvis!

Desuden forstår Sarah Glerup slet ikke, hvorfor nogen skulle have medlidenhed med hende. Hun lever et godt liv, understreger hun.

Ung piges liv blev ødelagt af 'dårlig' X Factor-optræden
Ung piges liv blev ødelagt af 'dårlig' X Factor-optræden

- Jeg har de bedste kolleger på Borgen, de sødeste venner at drikke vin med og en meget fotogen kat. Jeg kan dyrke mine interesser for sang, politik, tegning og homofilm. I det hele taget føler jeg mig sindssygt heldig som menneske.

Sarah Glerup arbejder til hverdag med kommunikation på Christianborg, ligesom hun tegner satiretegninger og arbejder frivilligt for homofilmfestivalen Mix Copenhagen.

Se hele hendes opdatering her:

Som morgenens gæst på P4 Sjælland fortalte jeg om at deltage i X Factor. Sidst i interviewet blev jeg spurgt, om jeg med...

Opslået af Sarah Glerup på 6. februar 2016

'X Factor'-Silke: - Jeg glemmer altid at ringe tilbage til modelbureauerne
'X Factor'-Silke: - Jeg glemmer altid at ringe tilbage til modelbureauerne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk designer forbavset over vare i...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx