Af - 18/11-15 16:37

TV: De Rigtige Mænd - Sådan tryner vi træner-JacobTV: De Rigtige Mænd - Sådan tryner vi træner-Jacob

Snart skal de Rigtige Mænd forsøge at gennemføre et offroad triatlønløb, og selvtilliden er stor for løbet. Men træner-Jacob skal trynes med et hemmeligt våben.

De Rigtige Mænd diskuterer deres chancer for at gennemføre triatlonløbet denne gang. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Rigtige mænd har ølmave og går i en lang bue uden om grøntsagerne. Det var mottoet for de fem jyske håndværkere, som vi i starten af året lærte at kende som de Rigtige Mænd, der skulle lære at bytte smøger ud med salat og øl ud med motionsøvelser.

Målet var at vise, at sundhed og motion også kan være mandigt - og tre ud af de fem mænd endte med at gennemføre en såkaldt XTERRA - et offroad triatlonløb, hvor de skulle svømme 1500 meter på åbent hav, tilbagelægge 30 kilometer på mountainbike i hårdt terræn og gennemføre ti kilometer trailløb.

Derfor er der også ekstra meget på spil, når de fem gæve gutter endnu engang er blevet stillet samme udfordring. De har nemlig lovet hinanden, at alle skal gennemføre udfordringe denne gang.

Derfor føler du dig 'doven': Forskere giver dig den perfekte undskyldning
Derfor føler du dig 'doven': Forskere giver dig den perfekte undskyldning

Sidst måtte Hammer udgå med en knæskade, og Jonas faldt af cyklen og slog hovedet og fik derfor heller ikke nogen medalje om halsen.

I klippet øverst kan du høre, hvordan de rigtige mænd selv vurderer deres chancer for at gennemføre Xterra-udfordringen denne gang. Og ikke mindst hvad der er deres hemmelige våben i forhold til at være hurtigere end deres træner Jacob Søndergaard.

Derudover har Søren fået et motionsur, som han er meget fascineret af, som du kan se i klippet herunder.

I aften klokken 20.30 på DR1 sendes tredje afsnit af opfølgningsprogrammet "Rigtige Mænd - hva' nu?", hvor du kan følge de fem kammeraters sidste forberedelser inden løbet.

Lige så sundt som et rygestop: Derfor skal du spise bøf
Lige så sundt som et rygestop: Derfor skal du spise bøf

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx