Af - 13/02-14 16:54

Det kan du også hygge dig med i denne ugeDet kan du også hygge dig med i denne uge

Her er et par eksempler på hvad du kan hyggede dig med den næste uges tid. Blandt andet udkommer anden sæson af 'House of Cards' i morgen.

storybild

Kevin Spacey også kendt som Francis Underwood er tilbage i den nyeste sæson af House of Cards. (Billede: Polfoto/Nathaniel E. Bell)

‘House of Cards’, sæson 2
Uh, det er vi mange, der har glædet os som små børn til. Sæson 2 starter i samme sekund, som sæson 1 sluttede: Vor moralsk anløbne helt Francis Underwood bliver udnævnt som vicepræsident, men kan naturligvis ikke hvile på laurbærrene, for Zoe Barnes graver stadig i sagen om kongresmedlemmet Peter Russo og en masse andre problemer tårner sig op. Alle 13 afsnit er klar på Netflix i morgen.

Det kan du også hygge dig med i denne uge
Det kan du også hygge dig med i denne uge

‘The Shield’, sæson 1-7
Netflix trakterer også med den fremragende serie ‘The Shield’.
Serien handler om en lille enhed under LAPD, der formelt bekæmper bander og narkokriminalitet, men også er bundkorrupt og arbejder efter egne mere og mere tvivlsomme regler. ‘The Shield’ er tematisk i familie med ‘The Wire’ og ‘Drabsafdelingen’ og har vundet adskillige Golden Globe- og Emmy-priser. Alle 88 afsnit er på Netflix lørdag.

Dansk topskurk: Serier slår det store lærred
Dansk topskurk: Serier slår det store lærred

‘Fleming’, sæson 1
HBO har i dag premiere på den nye serie ‘Fleming’ om James Bond-forfatteren Ian Fleming – der ligesom den hemmelige agent, han opfandt, levede et udsædvanligt kulørt liv med sprut, damer og hemmelige missioner for den britiske efterretningstjeneste under 2. Verdenskrig. Titelrollen spilles af engelske Dominic Copper, kendt fra bl.a. ‘An Education’ og ‘Captain America: The First Avenger’.

Så lidt sex får danskerne på Netflix
Så lidt sex får danskerne på Netflix

‘2 Guns’
Hvis du er til halvfjoget, men dog underholdende action, kan du se frem til ‘2 Guns’, der kommer på dvd og stream i dag. Denzel Washington og Mark Wahlberg har cool kemi som to bankrøvere, der i virkeligheden er undercover-betjente og hygger sig gevaldigt i en film, der primært består af umotiverede plot-tvists afbrudt af biljagter og skuddueller.

Streaming: Alt for mange muligheder
Streaming: Alt for mange muligheder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bendtner matchvinder i Super Cup:...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Gunnvør Virgarsdóttir mistede sin mor...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx