20/09-13 23:08

Fodboldlegende reddet af sympatistemmerFodboldlegende reddet af sympatistemmer

Allan Simonsen var mildest talt på glatis under sin debut, men seernes stemmer sendte ham videre i programmet.

storybild

Allan Simonsen var knap så overbevisende på dansegulvet, som han var på fodboldbanen

En ting er at banke fodbolden i kassen, noget helt andet er at placere fødderne rigtigt i den hurtige cha-cha-cha.

Det måtte Allan Simonsen konstatere, da dommerne fredag aften kvitterede med en samlet karakter på 5. Det er den laveste karakter, der nogensinde er givet i Vild med dans.

- Det gik helt ad helvede til i dag. Vores hænder gled, da vi kom ind på dansegulvet, så jeg kom helt ud af takt. Der vidste jeg godt, at det nok ville ende i omdans, fortæller Allan Simonsen til Newspaq.

Den 60-årige fodboldlegende kom mildest talt skidt fra start, da han glemte de første trin i den hurtige dans. Dansepartneren Sofie Kruuse, der for første gang er med som professionel danser, forsøgte forgæves at rette op på hans kluntede trin.

Heldigvis slap den 60-årige fodboldlegende for en nervepirrende omdans. Seerne sendte nemlig en god portion sympati-stemmer i hans retning.

- Jeg er bare så taknemmelig for alle deres stemmer. Jeg ved, at vi kan gøre det meget bedre i næste uge, når vi skal danse tango. Der var så meget nervøsitet i min krop i dag, siger han.

Dommerne lagde da heller ikke fingre imellem, da de efterfølgende skulle kommentere på Simonsens præstation. Særligt Jens Werner var skuffet over parrets cha-cha-cha.

- Av, min arm. Jeg er sur nu, sagde han ærligt til programmets alderspræsident, fordi han ikke havde styr på koreografien og glemte sine trin på dansegulvet.

- I er ikke superdygtige, men jeg har da set værre, supplerede Britt Bendixen.

Parret selv er fortrøstningsfulde, og Sofie Kruuse - der tager sig af koreografien - lover at diske op med noget ud over det sædvanlige, når parret næste uge toner frem på skærmen i en forførende tango.

- Men det er bare svært, når man er 60 år og ikke altid helt kan huske, hvad man skal. Men vi må bare gøre det så godt vi kan, fortæller Sofie Kruuse og tilføjer, at det ikke er utænkeligt, at hun løfter rundt på Allan i næste uges dans.

Newspaq


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx